Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Donny van de Beek scoort in de 34e minuut: 'Dat kan geen toeval zijn'

Laatste update:

"Het is fantastisch dat we dit bereiken. Iedereen is gewoon door het dolle heen. Met Ajax in de halve finale. Iedereen had ons uitgelachen als we dit hadden gezegd", vertelde Van de Beek in gesprek met Veronica. Het is goed voor de punten, voor het Nederlandse voetbal, maar vooral voor Ajax."

Meer: Matthijs de Ligt hoopt in de toekomst terug te kunnen keren bij Ajax

Er was nog even twijfel of de 1-1 van Van de Beek wel goedgekeurd zou worden, maar de VAR constateerde dat hij geen buitenspel stond. "Ik wist zelf zeker dat ik geen buitenspel stond. Als Hakim Ziyech de bal niet goed zou raken, kon ik hem meenemen. Dat deed ik goed en ik schoot hem goed binnen." Het was ook nog eens een heel mooi moment om belangrijk te zijn: de 34e minuut. "Ik keek naar het scorebord, zag 34 staan en dacht meteen: dat kan geen toeval zijn. Heel bijzonder, dat vergeet ik echt nooit meer", verwees Van de Beek naar het rugnummer 34 van boezemvriend Abdelhak Nouri, die ernstige hersenschade overhield aan hartfalen in de zomer van 2017.

De score bleef volgens Van de Beek nog beperkt. "Uiteindelijk hadden we met 1-4 moeten winnen, dat zou helemaal niet gek zijn geweest. Op basis van de eerste helft waren zij de betere, maar als je kijkt naar de tweede helft", vervolgde de middenvelder. "Uiteindelijk mag je dit meemaken en dat is heel bijzonder. We hebben het laten zien. We hebben de beste teams in Europa verslagen. We kijken wel wie het wordt, dit vergeet ik nooit meer."

Met de uitschakeling van Juventus voegde Ajax een nieuw hoofdstuk toe aan de nu al onvergetelijke Europese campagne. Op dinsdag 30 april of woensdag 1 mei wacht nu een uitduel met Tottenham Hotspur of Manchester City. Een week later is de return in de Johan Cruijff ArenA.

-

Meer nieuws

'Ik weet dat Christian Eriksen nog steeds een fijn gevoel heeft bij Ajax'
3
Luciano Spalletti betrekt 4 legendes om EK-titel met Italië te prolongeren
1
Arsenal wil voorhoede versterken en denkt aan verkopen van man van 50 miljoen
17
VZ Kort: Ajax en Liverpool halen recordbedrag op met benefietwedstrijd
77
Sterkhouder Manchester United twijfelt openlijk over langer verblijf bij de club
14
'Atlético Madrid is bereid Oblak te verkopen en mikt pijlen op jongere keeper'
18

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties