Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Donyell Malen bereikt persoonlijk akkoord; clubs zijn nu aan zet'

Laatste update:

Malen was al geruime tijd in beeld bij Dortmund, dat op zoek is naar een aanvallende versterking sinds Jadon Sancho is verkocht aan Manchester United. De Engelsman vertrekt voor maximaal 95 miljoen euro naar Old Trafford. Een deel van die miljoenen wordt geïnvesteerd in een vervanger. Doordat de keuze gevallen is op Malen, is Dortmund niet langer geïnteresseerd in Noni Madueke, zo klinkt het.

PSV houdt rekening met het vertrek van Malen. De spits heeft, net als Denzel Dumfries, toestemming gekregen om in gesprek te gaan met belangstellende clubs. "We worden op de hoogte gehouden door Mino Raiola, hun zaakwaarnemer", zegt technisch manager John de Jong woensdag tegen Voetbal International. "Ze weten wat wij willen hebben en we hebben deze spelers de ruimte gegeven om met geïnteresseerde clubs te gaan praten. Als zij overeenstemming hebben, dan zal de betreffende club zich bij ons melden."

"Op dit moment is er nog geen enkel concreet bod bij ons binnen", benadrukt De Jong tegenover het weekblad. "Maar dat kan natuurlijk heel snel veranderen. Als ze nog niet tot elkaar zijn gekomen, dan melden Donyell en Denzel zich op 18 juli weer bij ons. Maar de kans dat ze beiden gaan is natuurlijk heel groot." Het contract van de 22-jarige Malen bij PSV loopt nog door tot aan de zomer van 2024.

Meer nieuws

Broer van Brobbey speelde onder Ajax-doelwit Farioli: 'Hij is echt goed'
1
Te Kloese kan streep zetten door mogelijke trainer Feyenoord: 'Neig naar nee'
5
VZ Kort: Blessure Nathan Aké lijkt mee te vallen; meevaller voor Koeman
77
Hoe Feyenoord-target Schreuder Spanje in extase bracht met 'Dicki-taka-voetbal'
5
Reddingsplan van Vitesse op losse schroeven door GelreDome
38
De 15 namen die Kylian Mbappé kunnen opvolgen bij Paris Saint-Germain
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties