Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Donyell Malen gidst PSV naar vrij eenvoudige overwinning op Twente

Laatste update:

PSV werd in de aanloop naar het duel geteisterd door personele problemen. Cody Gakpo, Mario Götze en Noni Madueke zijn allemaal geblesseerd; tainer Roger Schmidt hoopte dat Gakpo en Götze weer inzetbaar zouden zijn tegen Twente, maar dat bleek niet het geval. Daardoor begon Mauro Júnior opnieuw als aanvallende middenvelder, al stond hij ditmaal naast Mohamed Ihattaren, die voor het eerst in drie duels een basisplek had. Ihattaren was na zestien minuten verantwoordelijk voor het eerste doelgevaar, toen hij Joël Drommel tot een redding dwong.

PSV begon Twente in die fase vast te zetten op de eigen helft, na een rustige openingsfase. Aan de overzijde ontstond echter wel een kans voor Twente, toen Luciano Narsingh vanaf de rechterflank door de defensie van zijn oude club trok en hard over schoot na zijn fraaie soloactie. Ook Queensy Menig kreeg nog een schietkans, alvorens PSV de score opende. Eran Zahavi kapte Dario Dumic uit en zag zijn schot getoucheerd worden door Drommel, waarna Malen van dichtbij afrondde. Enkele minuten later verdubbelde PSV de voorsprong al. Na een strakke pass van Malen verstuurde Denzel Dumfries een lage voorzet op Zahavi, die er 2-0 van maakte.

In de tweede helft bleef PSV zoeken naar gaten in de verdediging van Twente. De ploeg van Roger Schmidt kende een lange fase van balbezit en drong Twente terug op de eigen helft, alvorens de 3-0 viel. Ihattaren bediende Malen in het strafschopgebied, waarna de spits langs Ramiz Zerrouki snelde en met een hard schot de linkerhoek vond. Malen werd na Willy van der Kuijlen de jongste speler ooit met minstens tien doelpunten voor PSV in drie opeenvolgende Eredivisie-seizoenen. Uiteindelijk moest Twente de wedstrijd afmaken met tien man, want Luka Ilic ontving een rode kaart van arbiter Siemen Mulder na een tackle op Zahavi en een kopstoot aan Marco van Ginkel in het daaropvolgende opstootje. Met een knappe reflex voorkwam Drommel dat Malen zijn hattrick completeerde.

-

Meer nieuws

Valentijn Driessen voorziet snelle exit: 'Hij blokkeert de groei van PSV'
0
Liverpool-ster verwijdert plots alle clubgerelateerde foto's van Instagram
6
Feyenoord ziet nieuwe rol voor Bosschaart na topseizoen met FC Dordrecht
5
Dure Barça-aankoop is zwaar ontevreden over Xavi en hint op zomers vertrek
16
Gaat Ajax man met veruit hoogste gemiddelde verkopen? 'Er is twijfel'
18
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties