Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Donyell Malen haalt zich de woede van zijn ploeggenoten op de hals

Laatste update:

Na afloop van de wedstrijd meldde Modeste zich bij de camera van het Duitse Sport1 en werd hem gevraagd naar de situatie met Malen. De Franse spits baalde stevig. "Het is niet de eerste keer dat dit gebeurt", zo liet hij optekenen. "We moeten samenwerken als team, dat heb ik al eens gezegd. Maar ik wil ook niet te kritisch zijn, want we zijn een team."

Meer: Simons en Openda excelleren en walsen met Leipzig over Dortmund heen

De frustratie was groot bij Dortmund, aangezien het lang de bovenliggende partij was in Kopenhagen. Scoren lukte echter maar één keer: Thorgan Hazard trof na 23 minuten spelen doel. Dat was niet genoeg voor de overwinning, aangezien de Denen via Hakon Haraldsson nog voor de rust op gelijke hoogte kwamen. Daar bleef het bij en dus eindigde BVB de Champions League-campagne op negen punten uit zes wedstrijden. Daarmee gaat de ploeg wel door naar de achtste finale.

Woensdagavond baarde Rafael van der Vaart nog opzien door te zeggen dat hij Malen, mits de aanvaller in vorm is, in de basis zou zetten bij Oranje. "De spelers die we hebben, lijken allemaal op elkaar qua kwaliteiten. Malen is wel ideaal om voor een tweespitsensysteem achter de hand te hebben. Als hij in vorm is, zou ik hem misschien wel opstellen naast Memphis."

Champions League
FC Kopenhagen
1 - 1
Borussia Dortmund

Meer nieuws

De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
1
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
92
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
10
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
6
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
126

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties