Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Doodschop op uitgevallen Robben smet op bekerzege van Bayern

Laatste update:

FC Augsburg - Bayern München 0-2
In de derde minuut lag het leer reeds achter Hitz. Na voorbereidend werk van Rafinha en Mario Mandzukic stuitte Robben eerst op de doelman, maar de tweede poging was wel raak: 0-1. Tien minuten later 'revancheerde' de doelman zich met een schandalige charge op de Nederlander, die zich moest laten vervangen door Thomas Müller. Zonder Robben binnen de lijnen was Bayern in offensief opzicht duidelijk verzwakt. Augsburg stond verdedigend goed, liet zich aanvallend opzicht ook niet onbetuigd en bouwde zodoende zelfvertrouwen op voor de tweede helft.

Na ruim een uur spelen had Guardiola voldoende gezien en koos hij ervoor om Mario Götze naar de kant te halen, ten faveure van Franck Ribéry. De Fransman was meteen gevaarlijk en bezorgde Paul Verhaegh de nodige problemen. In de 78e minuut verdubbelde der Rekordmeister de voordelige marge. Jerome Boateng mocht ongehinderd een voorzet richting het strafschopgebied geven, waar Müller voor de 0-2 zorgde. Augsburg was daarna nog enkele malen gevaarlijk, maar Manuel Neuer sloot de wedstrijd in de SGL Arena zonder tegendoelpunt af.

VfL Wolfsburg - FC Ingolstadt 04 2-1
Na het rustsignaal waren de fluitconcerten in de Volkswagen Arena duidelijk te horen. Wolfsburg, met Dost in de basis, creëerde geen kansen en had geen antwoord op het spel van de bezoekers. In de zeventiende minuut was FC Ingolstad via Caiuby zelfs op voorsprong gekomen: 0-1. Na de onderbreking trok de thuisploeg de wedstrijd echter naar zich toe. Daar had doelman Ramazan Özcan van de bezoekers een groot aandeel in. Bij het licht van richting veranderde schot van Naldo zag hij er niet goed uit en de 2-1 in de 89e minuut had ook voorkomen kunnen worden. Hij kon een inzet van Ivan Perisic niet goed tegenhouden en Ivica Olic profiteerde dankbaar.

SC Freiburg - Bayer Leverkusen
De bezoekers kwamen reeds in de eerste minuut op voorsprong. Robbie Kruse profiteerde na een fout van Nicholas Höfler: 0-1. Bayer drukte echter niet door en nam een passieve houding aan. Freiburg streed voor elke meter op het veld en de 1-1, een rake kopbal van Matthias Ginter, was dan ook volkomen verdiend. Bayer sprong echter efficiënter met de kansen om en sloeg in de 77e minuut toe. Na een één-twee met Gonzalo Castro stuurde Simon Rolfes Emre Can diep en lag het leer enkele seconden later achter doelman Oliver Baumann: 1-2. De overwinning in de beker zal goed zijn voor het zelfvertrouwen van Bayer richting het topduel met Borussia Dortmund.

-

Meer nieuws

Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
3
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
8
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
14
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
6
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties