Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Door Agüero weggegeven Range Rover staat nu al te koop op eBay

Laatste update:

Marland en zijn vrouw beschikken al over een auto en hebben gezamenlijk besloten om de door Agüero geschonken auto in de verkoop te zetten. Mensen die interesse hebben in de Range Rover kunnen op eBay bieden vanaf omgerekend 26.000 euro. Bij de advertentie staat ook duidelijk vermeld dat het om de oude auto van de naar Barcelona vertrokken Argentijn gaat. Volgens The Sun schenkt Marland vijf procent van het verkoopbedrag van de bolide aan het Derian House Children's Hospice.

De advertentie van de Range Rover op eBay.

Naast de Range Rover gaf Agüero circa zestig medewerkers van Manchester City een exclusief horloge als afscheidscadeau. Agüero gaf het grootste deel van de medewerkers van Manchester City een horloge van 1000 euro cadeau. Voor de stafleden die intensiever met hem hebben samengewerkt in de afgelopen tien seizoenen was er een Hublot-horloge ter waarde van 8.000 euro als beloning voor het harde werk. 'Gracias! Kun Agüero', staat er gegraveerd op de achterkant van alle horloges.

Meer nieuws

Ochtendbladen zijn unaniem over 'grote architect' achter landstitel van PSV
3
Volendam-captain Mirani gaat door het stof na misplaatste uitspraak over Vitesse
8
Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
40
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
24
Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
14
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties