Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Door AZ ontslagen Pascal Jansen gesignaleerd in de Johan Cruijff ArenA

Laatste update:

Op het X-account van KlerryHunstra duikt een foto van Jansen in de Johan Cruijff ArenA op. De vijftigjarige oefenmeester werd gespot met een 'Peaky Blinders-achtige' pet op zijn hoofd.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone)

"Hij is in zijn eerste vrije weekend naar de ArenA gegaan, dat is toch wel grappig", wordt door AZ-watcher Theo Brinkman onthuld in de podcast. "Hij woont in Almere dus dat is lekker dichtbij."

"Hij moet de contacten nu natuurlijk weer een beetje gaan warmhouden", klinkt het vervolgens in de podcast. "Ik denk dat hij er in het wereldje wel goed op staat. Hij is met zijn kennis een aanwinst voor iedere voetbalorganisatie."

Toch werd Jansen vorige week woensdag ontslagen door technisch directeur Max Huiberts. De trainer werd verantwoordelijk gehouden voor de tegenvallende resultaten. De club was bang dat plek vier in gevaar zou komen als er geen actie werd ondernomen.

Het ontslag werd door voetbalminnend Nederland met verbazing waargenomen. Johan Derksen zei bij Vandaag Inside dat AZ hem een nieuw contract had moeten geven, in plaats van hem de deur te wijzen.

AZ schoof Maarten Martens door als hoofdtrainer van de club uit Alkmaar. In zijn eerste wedstrijd aan het roer wist hij niet voor het gewenste schokeffect te zorgen. AZ speelde zaterdagavond met 2-2 gelijk tegen PEC Zwolle.

Meer nieuws

Ajax hakt knoop door over toekomst van Damián van der Vaart
1
Mario Been ziet 'veel logischere optie' voor Feyenoord dan Nuri Sahin
11
Live meepraten in de Ligue 1: OGC Nice - Paris Saint-Germain
3
Live meepraten in de Premier League: Manchester United - Newcastle United
5
De winnaars van de Gouden Schilden 2023/24 zijn bekend: Roda JC hofleverancier
1
Live meepraten in de Premier League: Brighton & Hove Albion - Chelsea
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties