Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Door de situatie koesterde ik wrok en frustratie ten opzichte van Zidane'

Laatste update:

"Door de situatie koesterde ik frustratie en wrok ten opzichte van Zidane", begint hij in gesprek met Marca. "Dit kwam door de momenten waarop zowel Toni Kroos als Luka Modric niet beschikbaar was en hij, in plaats van mij in het team te zetten, ervoor koos om het systeem te veranderen zodat ik alsnog uitgesloten werd. Als dergelijke dingen gebeuren, doet dat pijn en vreet het je op vanbinnen."

"Het gebeurde zelfs tijdens wedstrijden toen de landstitel al niet meer binnen ons bereik lag. De speelstijl is nu anders en we hebben nu veel meer de bal met het doel om aan te vallen", doelt hij op de nieuwe trainer Julen Lopetegui, die het stokje eerder deze zomer overnam van Zidane. Ceballos kwam in de eerste drie competitiewedstrijden die Real speelde twee keer in actie, terwijl hij ook een helft meedeed in de verloren UEFA Super Cup-finale tegen Atlético Madrid.

Vind jij dat Dani Ceballos meer kansen had moeten krijgen van Zinédine Zidane?

Meer nieuws

Ricky van Wolfswinkel hakt definitief knoop door over toekomst bij FC Twente
8
Van Europa veroveren naar degradatie, faillissement en een nieuwe opleving
1
Josip Sutalo openbaart waarom hij een teleurstellend debuutseizoen kent bij Ajax
20
Pascal Jansen geeft duidelijk antwoord als hem wordt gevraagd naar Ajax
12
Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Stengs en Gimenez aan de aftrap
11
Pascal Jansen gaat voor het eerst in op plotseling ontslag bij AZ
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties