Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Door de veranderde regels mag ik niet meedoen met Jong Ajax'

Laatste update:

"Mijn doelstelling voor dit seizoen was duidelijk. Ik wilde meer wedstrijden gaan spelen en belangrijk zijn voor het team. Na gesprekken met de trainer kwam het erop neer dat ik meer wedstrijdritme op moest doen en fitter worden, om zo de concurrentie aan te kunnen gaan", zegt De Jong op de website van zijn werkgever uit Amsterdam.

"Maar door de veranderde regels mag ik niet meer meedoen met Jong Ajax in de Keuken Kampioen Divisie. Voor mij werd het dus moeilijk veel wedstrijden te spelen. Daarom is deze stap naar Sydney voor mij erg belangrijk. Ik ben ontzettend gemotiveerd om hier de draad op te pakken. Voor mezelf is het belangrijk om weer lekker een serie wedstrijden te spelen en samen met mijn ploeggenoten succesvol te zijn. Uiteindelijk wil elke voetballer graag wedstrijden spelen."

De Jong werd opgeleid door De Graafschap en maakte op jonge leeftijd de overstap naar Ajax. In Amsterdam brak hij door en groeide hij uit tot aanvoerder. Onder trainer Frank de Boer won hij tussen 2011 en 2014 vier landstitels op rij. Hij vertrok uiteindelijk naar Newcastle United, maar mede door blessureleed kwam hij daar niet uit de verf. In het seizoen 2016/17 werd hij uitgeleend aan PSV en vorig jaar keerde hij definitief terug naar Ajax. In de Johan Cruijff ArenA loopt zijn contract nog twee jaar door.

Denk jij dat Siem de Jong in de toekomst nog een wedstrijd voor Ajax 1 gaat spelen?

Meer nieuws

VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
25
John van den Brom bereikt akkoord en wordt de nieuwe trainer van Vitesse
11
'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'
30
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
3
Salarisplafond in Premier League maakt eind aan onbeperkt budget van rijke clubs
26

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties