Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Dordrecht door nipte zege aan kop, Ajax verliest derde wedstrijd op rij

Laatste update:

FC Dordrecht - FC Oss 3-2
FC Dordrecht ontsnapte vrijdag aan puntverlies. De ploeg van Harry van den Ham, zonder de geschorste aanvaller Erixon Danso, begon namelijk zwak en kwam na twintig minuten op achterstand. Joep van den Ouweland schoot van dichtbij hard raak, na een vloeiende aanval van de Brabanders. Via Paul Gladon en Genaro Snijders kwamen De Schapenkoppen op 2-1, maar Jorzolino Falkenstein zorgde dat men in evenwicht de kleedkamer opzocht. Jessy Mayele bezorgde de thuisploeg twintig minuten voor tijd, na voorwerk van Ilias Haddad, toch nog de drie punten. Dordrecht treft in het restant van het seizoen Telstar, FC Den Bosch en Sparta. Oss heeft nu vier wedstrijden op rij verloren.

Almere City FC - Helmond Sport 0-1
Almere City FC won de laatste vier wedstrijden, maar verspeelde vrijdag weer eens punten. De thuisploeg was in de eerste helft wel de betere partij en kreeg via onder anderen middenvelder Ricardo Kip een kans, maar het bleef tot minuut 55 bij een brilstand. Op dat moment tekende Andreas Luckermans met een schot van buiten het strafschopgebied immers voor de 0-1 voor Helmond Sport. Almere probeerde er nog ten minste één punt uit te peuren, maar dat lukte niet. Helmond heeft nu 48 punten, 8 meer dan De Zwarte Schapen uit Flevoland, en heeft slechts twee van de laatste negen wedstrijden verloren.

Fortuna Sittard - VVV-Venlo 2-1
Wil Boessen werkte eerder als coach bij VVV-Venlo en deed zijn oude werkgever de das om. Fortuna Sittard kwam al na een kwartier op voorsprong door toedoen van Patrick N'Koyi. De thuisploeg was sterker en kwam vijf minuten voor rust op 2-0 en N'Koyi was andermaal de doelpuntenmaker. De geboren Congolees staat nu op dertien doelpunten in de Jupiler League. Randy Wolters bracht na een uur, op aangeven van Dyon Gijzen, de spanning terug in de wedstrijd, maar verder kwam VVV niet meer. Fortuna boekte hierdoor zijn derde zege op rij, terwijl het bezoek van René Trost voor de vijfde keer in de laatste acht duels verloor.

Sparta Rotterdam - Telstar 1-2
Sparta Rotterdam maakt een rampzalig seizoen door en heeft nu al tien wedstrijden niet meer gewonnen. De Kasteelheren kwamen op slag van rust op achterstand: Kevin Brands omspeelde de in de rust gewisselde doelman Khalid Sinouh en maakte het karwei af. Eerder was Brands met een kopbal al dicht bij de openingstreffer geweest. Twintig minuten voor tijd kwam het Sparta van Gert Kruys plotsklaps op gelijke hoogte: Finn Stokkers tekende voor de 1-1. Met tien man (Daniël Breedijk kreeg zijn tweede gele kaart) gingen de Rotterdammers alsnog onderuit: Brands maakte vijf minuten voor tijd de 1-2 en dompelde Sparta in rouw.

FC Volendam - Jong Ajax 1-0
Jong Ajax had goede zaken kunnen doen voor de vierde periodetitel, maar blijft door de nederlaag op vijftien punten staan. FC Den Bosch heeft er ook vijftien en heeft bovendien een duel minder gespeeld. Robert Mühren bepaalde vrijdag het klassenverschil: hij maakte na 55 minuten zijn 25e van het seizoen en zette FC Volendam op voorsprong. Beide partijen waren aanvankelijk aan elkaar gewaagd en kregen ieder enkele kansen. Ajax was in de tweede helft echter ook relatief krachteloos en liep hierdoor tegen zijn derde nederlaag op rij aan. Volendam won voor de derde keer in de laatstege negen speelronden.

-
Denk jij dat FC Dordrecht promoveert?

Meer nieuws

Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
12
Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
20
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
13
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
7
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
20
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
63

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties