Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Rabiot onthult wat Mbappé in de kleedkamer zei over duel met Oranje

Laatste update:

In de slotfase van de wedstrijd tegen Oostenrijk (1-0) ging het mis voor Mbappé, toen hij een bal wilde koppen en in botsing kwam met de schouder van Kevin Danso. Wat volgde was een gebroken neus en flink wat bloed.

Meer: L’Équipe: Mbappé start niet tegen Nederland en krijgt zeer verrassende vervanger

Ploeggenoot Adrien Rabiot gaf na afloop van het duel een positieve update over de toestand van Mbappé. "Met Kylian gaat het goed", aldus de middenvelder van Juventus tegenover Sportitalia. "Hij zei in de kleedkamer dat hij misschien klaar zou zijn voor de derde wedstrijd."

Uit die woorden kan worden opgemaakt dat Mbappé er geen rekening mee houdt dat hij tegen Nederland van de partij is. Oranje neemt het vrijdagavond vanaf 21:00 uur op tegen Frankrijk.

Bondscoach Didier Deschamps was duidelijk minder positief gestemd. "Zijn neus klopt helemaal niet. We moeten zien hoe het gaat, maar het is duidelijk dat het er nu niet goed uitziet. Het is maar een neus, maar voor ons is het heel vervelend."

Duidelijk is dat Mbappé geen operatie nodig heeft. Wel moet de aanvaller zich een masker laten aanmeten. In de loop van de week zal duidelijk worden of hij daarmee in staat is om te spelen tegen Oranje.

Spelbederf


Ook was er veel kritiek op Mbappé. Na een korte blessurebehandeling verliet de aanvaller het veld, alvorens hij er kortstondig weer inkwam. Bij zijn rentree ging hij meteen op de grond zitten, waardoor het spel opnieuw stilgelegd moest worden.

Vermoedelijk deed Mbappé dit omdat er twee wissels klaarstonden aan de kant van de Fransen. De scheidsrechter beoordeelde de actie als spelbederf en bestrafte Mbappé met een gele prent. Uiteindelijk werd hij gewisseld voor Olivier Giroud.

UEFA European Championship
Oostenrijk
0 - 1
Frankrijk

Meer nieuws

Fout van Dávid Hancko komt Slowakije duur te staan tegen Roemenië
16
Mislintat haalt Bundesliga-sensatie voor bijna 20 miljoen naar Borussia Dortmund
10
Amateur sprintte Oranje-verdediger eruit bij eretreffer, maar noemt geen naam
24
Manchester United vs. Fulham live zien? Tickets al vanaf 192 euro!
0
Reijnders lijkt kort na wedstrijd even vergeten tegen welk land hij speelde
37
Live meepraten op het EK: Slowakije - Roemenië
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties