Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Dortmund baalt: Braaf valt terug in oude gewoontes uit tijd bij PSV en City'

Laatste update:

Bovengenoemde krant noemt de uitwedstrijd van het Onder 23-elftal van Dortmund tegen SV Meppen van eind oktober als voorbeeld. Braaf kreeg als invaller tien minuten speeltijd en tijdens deze invalbeurt maakte de jonge aanvaller een nogal egoïstische indruk. Bij twee counters had hij de bal af moeten geven, maar in plaats daarvan ging Braaf voor eigen succes. Daarnaast kwamen zijn passes niet goed aan, waardoor er onvrede was bij de trainers van het beloftenelftal. De drievoudig jeugdinternational van Oranje kwam sindsdien niet meer in actie en zit dus al bijna twee maanden zonder speelminuten.

Braaf, die volgens Kicker een ongelukkige indruk maakte in Meppen, wordt rustig gebracht door Dortmund. Mede door de zware knieblessure uit 2021 krijgt de Nederlander de tijd om zich aan te passen aan de omstandigheden en het voetbal in Duitsland. Desondanks is er onvrede over de houding van Braaf, die zou zijn terugvallen in 'oude gewoontes' uit zijn tijd bij PSV en Manchester City. Ook in Dortmund zou de aanvaller soms moeite hebben met de discipline, waardoor hij zelfs al een geldboete kreeg opgelegd. Het talent wordt nog niet afgeschreven, maar volgens Kicker neemt de druk wel steeds verder toe.

Sportief directeur Ingo Preuss velde onlangs tegenover Ruhr Nachrichten een duidelijk oordeel over Braaf. "Hij voldoet nog niet aan de verwachtingen", zo klonk het duidelijk uit de mond van de bestuurder van Dortmund. "Ondanks de blessureperikelen had ik al wel zeven tot acht doelpunten van hem verwacht. In augustus dacht ik nog dat Jayden er helemaal klaar voor zou zijn. En dat dacht ik ook in september en oktober. Maar het jaar is nu bijna voorbij en zijn ontwikkeling verloopt niet naar tevredenheid", aldus de kritische Preuss. Braaf kwam verdeeld over zeven duels tot 265 minuten voor het Onder 23-elftal van Dortmund. Doelpunten wist het voormalig talent van Manchester City nog niet te maken.

Zie jij Jayden Braaf slagen bij Borussia Dortmund?

Meer nieuws

FC Barcelona heeft belangrijke plek twee voor het grijpen na nederlaag Girona
2
Op hol geslagen Bentancur moet door ploeggenoot bij zinnen worden gebracht
7
Real Madrid voert show op in Bernabéu; Ancelotti staat voor keepersdilemma
21
ADO doet goede zaken in KKD-play-offs met verdiende zege op De Graafschap
8
Tijjani Babangida verliest na broer Ibrahim ook zoon Fadil (1) na auto-ongeluk
7
Manchester City kan het karwei zondag afmaken dankzij heldenrol Ortega
138

Meer sportnieuws

Raad de transfer! ????
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties