Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Dortmund doet dankzij flitsende aanval weer helemaal mee in Duitse titelrace

Laatste update:

Sébastien Haller kreeg tijdens de afgelopen zeges op FC Augsburg (4-3) en 1. FSV Mainz (1-2) al een klein half uur speeltijd van zijn trainer Edin Terzic. De oefenmeester van BVB achtte de spits tegen Leverkusen rijp voor zijn eerste basisplaats. Dit ging ten koste van Youssoufa Moukoko, het achttienjarige toptalent dat zijn aflopende verbintenis nog altijd niet heeft verlengd. Donyell Malen moest eveneens genoegen nemen met een plek op de reservebank.

Dortmund kwam na ruim een half uur op voorsprong via een flitsende aanval. Julian Brandt ging een combinatie aan met Jude Bellingham, waarna Haller in het zestienmetergebied werd gezocht. De Frans-Ivoriaanse spits liet de bal echter door zijn benen gaan, waarna Adeyemi vogelvrij kon binnenschuiven: 0-1. De bezoekers wisten de marge al vroeg in de tweede helft te verdubbelen, nadat Tapsoba de bal op knullige wijze achter zijn eigen doelman schoot: 0-2. De zege voor Dortmund kwam vervolgens niet meer in gevaar. Sardar Azmoun kreeg nog een wel een serieuze kans op de aansluitingstreffer, maar hij zag zijn inzet rakelings over de lat gaan.

Bundesliga
Bayern München
1 - 1
Eintracht Frankfurt

Meer nieuws

Gehele Italiaanse top staat in de rij voor Nederlander: 'Een groot kampioen'
5
Journalist doet opmerkelijke bewering: 'Marino Pusic kleineerde Mats Wieffer'
18
'Barcelona denkt aan Nederlander in zoektocht naar aanvallende middenvelder'
11
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
15
'Ajax kijkt rond in LaLiga en hoopt op komst van Williot Swedberg'
15
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties