Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Dortmund geeft minimaal dertig miljoen uit aan omstreden 'Álvarez-alternatief'

Laatste update:

Eerder deze transferperiode leek Dortmund zich te gaan versterken met Ajacied Edson Álvarez. De Mexicaan was al op hoofdlijnen akkoord met die Schwarzgelben, maar de club trok uiteindelijk toch de stekker uit de deal die Ajax naar verluidt tussen de 35 en 40 miljoen euro zou hebben opgeleverd. Dat had deels te maken met Emre Can, die trainer Edin Terzic in de tweede seizoenshelft van de afgelopen jaargang overtuigde met zijn spel. Sport Bild meldde dat de overtuiging heerst dat Can het middenveld wel kan aanvoeren en dat de komst van Álvarez overbodig zou zijn. De club zou het gereserveerde geld liever uit willen geven aan de goedkopere Nmecha en dat lijkt nu dus ook te gaan gebeuren.

Nmecha kende een goed seizoen bij Wolfsburg. In de Bundesliga kwam de 1,90 meter lange middenvelder tot dertig wedstrijden, waarin hij goed was voor drie treffers en zes assists. Zijn voortvarende ontwikkeling leverde hem eind maart zijn debuut voor de nationale ploeg van Duitsland op. Tijdens het vriendschappelijke duel met België mocht Nmecha al na iets meer dan een half uur invallen, doordat bondscoach Hansi Flick keihard ingreep na de vroege 0-2 achterstand. België won uiteindelijk met 2-3 in Keulen. Niet alle Dortmund-fans zullen echter blij zijn met de aanstaande komst van Nmecha.

Nmecha deelde homofobe beelden op sociale media en dat is verkeerd gevallen bij een deel van de Dortmund-fans. In februari deelde Nmecha een video waarin een vader van een transgender kind belachelijk werd gemaakt. In juni deelde hij een afbeelding van een christelijke organisatie waarop het woord 'pride' gelijkgesteld wordt aan het woord 'duivel'. Sommige Dortmund-supporters drongen hun club aan om 'achter hun waarden' te staan door Nmecha niet te kopen. Dortmunds algemeen directeur Hans-Joachim Watzke liet tegenover de Süddeutsche Zeitung echter al weten dat die zaken geen invloed zullen hebben op een transfer. "Hij is gewoon een normale jongen, een normale jonge voetballer."

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door ballspiel.vereint! (@ballspiel.vereint)

Meer nieuws

Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
9
'Ajax moet vrezen: Premier League-subtopper probeert Farioli-deal te kapen'
36
Xavi Simons grijpt hoofdrol in wonderlijk penaltymoment bij laatste Leipzig-duel
5
Union Berlin blijft dankzij hele late goal in de Bundesliga; FC Köln degradeert
8
Bayern München verliest plek 2 na blunder Neuer; pijnlijke invalbeurt Weghorst
20
Reus schittert in laatste thuisduel voor Dortmund; ook Malen en Maatsen scoren
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties