Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Dortmund heeft met Zuid-Koreaan eerste zomeraanwinst al binnen

Laatste update:

De Zuid-Koreaan maakt het seizoen overigens af bij FC Augsburg. Voor die club speelde de 26-voudig international vorig seizoen ook al; toen kwam hij tot 5 doelpunten in 17 Bundesliga-wedstrijden. Sunderland raakte in 2011 tijdens de Azië Cup overtuigd van de kwaliteiten van Ji en haalde hem voor drie jaar binnen. In dienst van the Black Cats kwam de spits echter niet verder dan twee doelpunten in negentien competitiewedstrijden. Derhalve hebben de Engelsen besloten om hem te laten gaan.

"Ji is een professional die op meerdere posities in de aanval uit de voeten kan", legt sportief directeur Michael Zorc uit. "We zijn blij dat we deze talentvolle speler transfervrij hebben kunnen inlijven." Volgens BILD wordt de ex-speler van onder meer Chunnam Dragons niet gezien als de opvolger van Robert Lewandowski, die na dit seizoen overstapt naar rivaal Bayern München.

Denk jij dat Dong-Won Ji goed genoeg is voor Borussia Dortmund?

Meer nieuws

De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
10
Slot geeft aan of hij spelers uit de Eredivisie mee wil nemen naar Liverpool
6
Joey Veerman en Luuk de Jong zingen in microfoon op kampioensfeest van PSV
0
San Siro ziet zes doelpunten, maar geen winnaar tussen AC Milan en Genoa
6
Hakim Ziyech en Dries Mertens maken prachtige goals voor winnend Galatasaray
41
Keane geeft Haaland nieuwe veeg uit de pan; doodse stilte in studio volgt
17

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties