Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Dortmund meldde zich kort voor de deadline, dat noem ik chantage!'

Laatste update:

"Daar ben ik niet zeker van. De situatie is ten opzichte van vorig jaar compleet veranderd. Borussia Dortmund meldde zich in de zomer twee dagen voor het verstrijken van de transferdeadline, maar zoiets noem ik geen onderhandelingen, maar chantage. Hij had immers nog maar een contract voor een jaar en zou een paar maanden later een voorcontract bij clubs kunnen tekenen. Gelukkig tekende hij bij", aldus Surkis tegen Futbol1.

"Als er normaal aan de voorwaarden wordt voldaan, zijn we bereid om hem te laten gaan. Ik vind alleen niet dat hij naar Everton of Stoke City moet gaan. Dynamo is Dynamo en Stoke is Stoke. Wij spelen Champions League-voetbal en Stoke strijdt tegen degradatie. Andriy is een topspeler en zou dus ook naar een topclub moeten gaan. Dat is mijn mening", besluit Surkis. Dortmund en Stoke wilden overigens tot twintig miljoen euro voor Yarmolenko gaan.

Zaakwaarnemer Vadim Shably zei in april nog dat een Engelse club diep in de buidel moet tasten wanneer die Yarmolenko over wil nemen: "Wat hij moet kosten? 25 miljoen euro is wel het minimum. Maar het hangt allemaal van de competitie af. Als hij naar Engeland gaat, dan kost hij zeventig miljoen, niet minder dan Kevin De Bruyne." Yarmolenko wordt door een deel van het Oekraïense voetbalpubliek overigens uitgekotst nadat hij Taras Stepanenko in het duel met Shakhtar Donetsk een schandalige schop uitdeelde.

Denk jij dat Andriy Yarmolenko volgend seizoen nog voor Dynamo Kiev speelt?

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
8
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
4
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties