Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Dortmund rekent op Reus: 'Hij heeft betere relatie met de club dan Götze'

Laatste update:

De 63-jarige CEO van Dortmund ziet namelijk verschillen tussen de wat jongere Götze en de 24-jarige Reus. "Hij voelt zich erg op zijn gemak in Dortmund en wij zijn blij met hem", zegt Watzke in BILD. "Hij heeft een betere relatie met de club en de stad dan Götze. Marco is hier geboren, zijn familie woont hier en zijn hele leven speelt zich hier af. Hij weet dat deze club de perfecte plek is voor hem. Ik verwacht dat hij blijft."

Meer: Marco Reus scoort op schitterende wijze in laatste thuiswedstrijd voor Dortmund | Dorstige Dortmund-fans vallen met hun neus in de boter na briefje van Marco Reus

Borussia nam Reus in de zomer van 2012 voor 17,1 miljoen euro over van Borussia Mönchengladbach, nadat hij eerder als jeugdspeler te licht werd bevonden door de technische leiding van die Borussen. De geboren Dortmunder speelde sinds zijn terugkeer in het Signal Iduna Park 57 wedstrijden voor de club, waarin hij goed was voor 25 treffers. Voor de nationale ploeg scoorde hij zeven keer in zeventien duels.

Wie vind jij de betere voetballer?

Meer nieuws

Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
2
FC Nantes-aanvaller weigert te spelen vanwege anti-homofobie-boodschap op shirt
0
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
10
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
7
Real Madrid bereikt principeakkoord met Modric en nadert deal met ander icoon
10
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties