Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Dortmund troeft Koeman af met 'Transfer-Coup' van tien miljoen

Laatste update:

BILD gaat uit van een transfersom van tien miljoen euro, maar KURIER weet dat er in het contract van de speler een gelimiteerde transfersom van liefst achttien miljoen stond. De veertienvoudig Sloveens international werd ook in verband gebracht met Tottenham Hotspur, het Southampton van de gebroeders Koeman, RB Leipzig, Bayer Leverkusen en Schalke 04, maar vertrekt dus naar Dortmund. De eerder genoemde boulevardkrant spreekt dan ook van een Transfer-Coup.

Kampl, die uit de jeugd van Leverkusen komt, speelde ruim twee jaar voor Salzburg en daarin was hij goed voor 29 doelpunten en 54 assists. "Kampl is een aanvallend ingestelde speler die wij al lang in de gaten hielden. Met zijn speelstijl past hij uitstekend bij ons", zegt sportief directeur Michael Zorc. Collega Hans-Joachim Watzke noemt Kampl een 'snelle middenvelder': "Hij beheerst het spelen van pressievoetbal en past daarom goed bij ons. We zijn blij dat we hem hebben gecontracteerd."

Ralf Rangnick, bestuurder van Salzburg, is niet verbaasd over de transfer van Kampl: "Dit is een logische volgende stap voor hem", zegt hij op de website van die Bullen. "Hij gaat nu naar een club die normaal gesproken op zowel internationaal als nationaal niveau op topniveau presteert. Kevin is een buitengewoon goede speler met veel kwaliteiten, die hij bij ons verder ontwikkeld heeft. Wij wensen hem alle goeds en veel succes bij zijn nieuwe uitdaging."

Meer nieuws

De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
0
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
91
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
9
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
6
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
124

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties