Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Dost bereid om salaris in te leveren voor Feyenoord

Laatste update:

Zaakwaarnemer Henk Nienhuis houdt het op 'miscommunicatie': "De gesprekken met Feyenoord zijn juist heel positief geweest", zegt hij in het Algemeen Dagblad. "We hebben een paar weken geleden in Zeist met Martin van Geel en Fred Rutten om de tafel gezeten. De laatste heeft toen heel duidelijk verteld wat zijn plannen zijn. Bas zou daarin uitstekend passen. Hij is heel enthousiast over Feyenoord."

Dost zal wel moeten inleveren om een transfer mogelijk te maken, maar vindt dat volgens Nienhuis geen probleem: "Bas heeft juist aangegeven dat hij salaris wil inleveren", aldus de belangenbehartiger. "Hij vindt Feyenoord een fantastische club." Volgens Nienhuis is het echter afwachten wat Wolfsburg wil: de werkgever van Dost is al een tijdje op zoek naar een nieuwe spits, maar is er nog niet in geslaagd om de gewenste speler vast te leggen. Mario Mandzukic ging naar Atlético Madrid en Romelu Lukaku blijft voorlopig bij Chelsea.

De onderhandelingen tussen Wolfsburg en Feyenoord over Dost verlopen moeizaam, maar Van Geel gaf maandag nog maar eens aan dat hij de strijd niet zomaar wil staken. "We willen alleen de allerbeste en Dost staat bovenaan ons lijstje. We weten zeker dat hij bij ons meer dan twintig goals maakt", zei de technisch directeur van Feyenoord. De 25-jarige Dost kwam vorig seizoen niet verder kwam dan vier doelpunten in dertien wedstrijden voor Wolfsburg; zijn contract loopt nog tot de zomer van 2017 door.

Bas Dost zou de ideale opvolger zijn voor Graziano Pellè

Meer nieuws

Rick Karsdorp afgemaakt door Italiaanse media na cruciale fout: 'Ongeschikt'
1
Uitleveringsproces Promes aan Nederland begonnen: 'Dan kan het heel snel gaan'
5
Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
13
Anwar El Ghazi regelt grote namen in benefietwedstrijd voor Gaza
2
Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
21
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
18

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties