Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Dost bewijst topvorm en kopt Sporting Portugal naar belangrijke zege

Laatste update:

Bas Dost kroonde zich tot de matchwinner in Estádio do Bessa, want de twaalfvoudig international van het Nederlands elftal maakte na 25 minuten de enige treffer. Dost kopte raak na een uitstekende actie en dito voorzet van Gelson Martins en maakte zijn zevende treffer in acht competitiewedstrijden voor Sporting.

Sporting was in de eerste helft de bovenliggende partij en had vaker kunnen scoren, maar onder anderen Gelson liet een mogelijkheid liggen. Aan de andere kant was Fábio Espinho dicht bij de gelijkmaker, want zijn lage voorzet trof de paal. Sporting deed het in de tweede helft rustiger aan en ook na de tweede gele kaart voor Rúben Semedo werd de minimale marge over de streep getrokken.

Voor wie het doelpunt van BAAS Dost gemist heeft! 👇

Geplaatst door voetbalzone op zaterdag 26 november 2016

-
Is Bas Dost op dit moment de beste Nederlandse spits?

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
51
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
78
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties