Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Dost blijft scoren en is goud waard voor Sporting Portugal

Laatste update:

Sporting Portugal - Paços de Ferreira 4-2
Sporting leek snel klaar te zijn met Paços, want binnen 35 minuten stond het 3-0. Adrien Silva benutte een strafschop, Dost tikte van dichtbij binnen na een lage voorzet van Ezequiel Schelotto en Gelson Martins maakte er na en mooie pass van William Carvalho 3-0 van. Paços kreeg slechts één serieuze kans: doelman Rui Patrício dook in de blessuretijd een vrije trap van Pedrinho uit de bovenhoek. In de tweede helft speelde Sporting minder dwingend dan voor de pauze en daardoor kon Pacós het nog heel spannend maken. Welthon maakte er twee, maar door toedoen van Dost (kopbal) pikte ook Sporting nog een treffer mee en eindigde het duel in 4-2.

Estoril - FC Porto 1-2
André Silva opende de score en maakte alweer zijn zevende doelpunt in zijn laatste acht wedstrijden voor Porto. De aanvaller mocht na 82 minuten aanleggen vanaf elf meter nadat hij was gehaakt door doelman José Moreira. Jesús Corona maakte er even later na een mooie actie 0-2 van en besliste het duel, al deed Estoril via een boogbal van Dankler nog wel wat terug. De thuisploeg stond toen al met tien man op het veld, want Oumar Diakhite kreeg na 89 minuten zijn tweede gele kaart. Porto speelde voor rust overigens zeer matig en voetbalde na de pauze een aantal kansen bij elkaar, maar moest dus 82 minuten lang wachten tot de ban door André Silva werd gebroken.

-
Denk jij dat Bas Dost dit seizoen de topscorer van de Liga NOS wordt?

Meer nieuws

In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Sam Beukema én Joshua Zirkzee kunnen absolute droomtransfers maken
7
Dronken Carragher gaat wereld over: analist kán maar niet van Sancho af blijven
15
Ronald de Boer ziet man zonder interlands graag meegaan naar EK met Oranje
10
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
19
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
115

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties