Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Dost is 'Verkaufs-Kandidat' en moet uiterlijk in de zomer transfereren'

Laatste update:

De Duitse krant doet een appèl op Klaus Allofs van de Volkswagenclub. "Een wijs manager kijkt en werkt vooruit en Allofs staat voor een paar keuzes in januari", legt men woensdag uit. "Er lopen medio 2017 in totaal tien contracten ten einde: alleen in de komende twee transferperioden heeft VfL nog de kans om hoge transfersommen te incasseren voor deze spelers. Allofs staat voor een onderhandelingsmarathon en moet knopen doorhakken."

BILD weet dat er met Daniel Caligiuri al wat gaande is, maar met veel anderen nog niet. Diego Benaglio is de vaste man onder de lat en aanvoerder, die zeker moet bijtekenen. Datzelfde geldt voor Maximilian Arnold, talent Paul Seguin en Naldo. Robin Knoche en Timm Klose wachten de ontwikkelingen af, terwijl Marcel Schäfer mikt op een avontuur op de Amerikaanse profvelden.

Over aanvaller Bas Dost, wiens contract dus ook over iets meer dan anderhalf jaar ten einde loopt, merkt BILD op dat hij de topscorer is van dit moment. Toch betitelt de krant hem als een Verkaufs-Kandidat en dus lijkt men er niet op te rekenen dat club en speler langer met elkaar door willen. Dost was, sinds hij over werd genomen van sc Heerenveen, goed voor 35 doelpunten in 77 competitieduels. Aanvalspartner en concurrent Nicklas Bendtner wil volgens de krant in januari een vertrek forceren.

Bas Dost kan het beste...

Meer nieuws

Speel gratis mee met Unibet's Golden Goal op Feyenoord-Excelsior en win 5.000!
0
Bosz reageert op omstreden Ibiza-trip PSV: 'Dat heb ik de jongens laten zien'
13
Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas? Ontdek adidas TEAM!
0
Vitesse krijgt goed nieuws van de KNVB: 'Licht aan het einde van de tunnel'
23
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
5
Terugkeer van Stefan de Vrij bij Feyenoord is 'totaal niet aan de orde'
40

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties