Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Dost laat eindelijk klasse zien: 'Waarom zou Nederlands elftal niet kunnen?'

Laatste update:

De twee speelden in het seizoen 2011/12 samen bij sc Heerenveen, waar Dost dat seizoen tot topscorer van de Eredivisie zou uitgroeien. De twee waren op papier elkaars concurrenten, maar routinier Sibon had al snel door dat hij het lastig ging krijgen. "Ik was natuurlijk al wat ouder en zag wel in dat hij mij al ruim voorbij was gegaan. Echt een geweldige speler."

In Duitsland kwam dat er lange tijd mede door blessureleed niet uit, maar sinds de winterstop laat Dost ook in de Bundesliga zijn klasse zien. Sibon voorspelt de 25-jarige goalgetter dan ook een mooie toekomst. "Ik zou het niet raar vinden als hij in de toekomst weer wordt opgeroepen voor het Nederlands elftal", zegt de inmiddels gestopte aanvaller. "Hij heeft met Robin van Persie en Klaas-Jan Huntelaar niet de minste concurrenten, maar ik zou niet weten waarom het niet zou kunnen."

Bas Dost moet al in maart worden opgeroepen voor Oranje

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
7
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
2
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
69
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
12
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties