Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Dost maakt derde goal in vier duels voor steeds sterkere Wölfe

Laatste update:

VfL Wolfsburg ging de wedstrijd in de Volkswagenarena met vertrouwen in: de club won vaker dan welke competitiegenoot ook in eigen huis van Bayer Leverkusen (elf keer). Die Wölfe eigenden zich direct veelvuldig de bal toe en na dertien minuten viel de openingstreffer. Verdediger Robin Knoche, die dit seizoen zijn doorbraak beleefde, gaf een uitstekende pass richting de linkerflank en daar nam Ivan Perisic de bal mee. Hij keek waar Dost liep en vond de Nederlander, die het simpel afmaakte. Het was alweer zijn derde goal in de laatste vier duels, inclusief een bekerwedstrijd.

De 1-0 gaf Wolfsburg nog meer vleugels en had de score eigenlijk uit moeten breiden voor rust. Naarmate de eerste helft vorderde verloor het echter meer en meer duels op het veld en liet het Bayer langzaam maar zeker terugkomen in de wedstrijd. Stefan Kiessling schoot van zo'n tien meter naast, Jens Hegeler liet een kans onbenut en Sebastian Boenisch mikte ook net naast de linkerpaal. De gelijkmaker van Bayer kon niet lang meer uitblijven en viel kort voor rust ook: Sam schoot met links diagonaal in de hoek na een onderschepping.

Wolfsburg moest na rust weer de regie zien te vinden en slaagde daar ook in. Na een kwartier stond Luiz Gustavo aan het einde van een spelhervatting, die in de muur ging en via Ivica Olic voor de voeten van de Braziliaanse middenvelder kwam. Hij schoot van dichtbij raak. Dost, die twee keer een tik had gekregen, had toen net plaatsgemaakt omdat hij niet meer verder kon. Olic was zijn vervanger en pakte dus direct een assist mee. Ricardo Rodriguez bepaalde de eindstand op 3-1: hij miste een strafschop, maar benutte de rebound.

Behoudens een vrije trap op de vuisten van Bernd Leno stichtte zowel Wolfsburg als Leverkusen daarna geen serieus gevaar meer. Voor Bayer Leverkusen betekent het verlies van zaterdag al de tweede nederlaag op rij. De 'jacht' op koploper Bayern München was er reeds één om des keizers baard, maar trainer Sami Hyypiä zal vooral balen dat de voorsprong op Dortmund nu niet groter gemaakt is. Dat verloor zaterdag namelijk al met 3-0 bij Hamburger SV. Volgende week moet het beter voor die Werkself, wanneer FSV Mainz 05 op bezoek komt. Wolfsburg gaat proberen bij TSG Hoffenheim de vierde zege op rij te pakken.

-
Eindigt VfL Wolfsburg nog in de top drie, denk je?

Meer nieuws

Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
13
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
5
Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético
2
Chelsea vecht zich knap terug tegen Villa, maar vergeet zichzelf te belonen
8
Paris Saint-Germain poetst 1-3 achterstand weg en is officieus kampioen
14
Liverpool gebruikt Slot om af te stappen van traditionele Britse clubstructuur
36

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties