Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Dost: 'Maakt mij niet uit of het de CL is, ik wil altijd scoren'

Laatste update:

"Ik ben trots op het team, want iedereen verwachtte dat we zouden winnen en als je dan ziet hoe we spelen, dan is dat fantastisch", glunderde Dost na afloop. "Het is mooi dat we zeven punten hebben, het is nog altijd mogelijk. Het wordt moeilijk, maar we kunnen nu al trots op onszelf zijn. We moeten naar Barcelona toe en proberen daar te winnen."

BAAS!! Onze hoop in bange dagen 🙌🙌

Geplaatst door voetbalzone op woensdag 22 november 2017

"Ja, we hebben niet veel kans in Barcelona, maar waarom zouden we niet in onszelf geloven?", aldus Dost, die zich tot slot uitsprak over zijn dubbelslag: "Het maakt mij niet uit of ik in de Champions League, competitie of beker scoor. Ik wil altijd scoren. Gelson Martins en Bruno Fernandes gaven mij geweldige ballen en daardoor kon ik scoren."

-
Denk jij dat Sporting Portugal op de tweede plaats eindigt?

Meer nieuws

Twee voormalig Eredivisie-spelers helpen Hellas Verona aan knap punt tegen Inter
0
Van Hanegem ergert zich om heldere reden nu al aan Ajax-trainer Farioli
16
Chaos bij Stadion Galgenwaard: supporters gooien met stenen en fietsen naar ME
51
Mats Hummels kan bij liefst drie Europese topclubs tekenen in de zomer
5
Jeremiah St. Juste vertolkt absolute hoofdrol in Portugese bekerfinale
1
Harde kern FC Utrecht bestormt veld: spelers Go Ahead sprinten voor hun leven
22

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties