Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Dost spreekt steun uit: 'Ik vind ook dat dat heel erg overdreven wordt'

Laatste update:

Janssen is in tegenstelling tot Dost niet zo goed begonnen aan zijn verblijf bij Tottenham Hotspur: hij wacht nog op zijn eerste Premier League-doelpunt. Dost is er echter niet de persoon naar om daar tevreden naar te kijken. "Nee, helemaal niet. Ik vind ook dat dat heel erg overdreven wordt. Ik vind dat-ie het hartstikke goed gedaan heeft, ook bij het Nederlands elftal", maakt Dost duidelijk in gesprek met FOX Sports.

"Je moet iemand gewoon even de tijd geven, die gaat absoluut scoren. Wie er ook speelt, we gaan er met z'n allen voor zorgen dat we ons gaan plaatsen", aldus de international. Dost was in acht interlands vooralsnog goed voor één doelpunt; concurrent Janssen staat op zeven wedstrijden en drie goals in Oranje. Dost is vastberaden voor zijn kans te gaan en zegt dat hij sowieso topfit arriveert bij de nationale ploeg.

"Ik ben fit. Ik heb de laatste tijd veel wedstrijden gespeeld, maar ik ben absoluut fit, ja. Het gaat goed. Ik had het me eigenlijk niet beter kunnen wensen, dit begin. Er stond natuurlijk veel druk op: er worden goals van me verwacht, wat logisch is. Dat hoort bij je baan, maar het is wel lekker dat het zo begon."

-
Wie moet de eerste spits zijn in Oranje?

Meer nieuws

De EK-selectie van Turkije: dit zijn de spelers die kans maken
13
Santiago Gimenez onthult door welke grote fout hij zelfvertrouwen verloor
28
VZ Kort: Bovenring van de noordzijde van het stadion van PSV krijgt upgrade
77
Troyes zet vier spelers op non-actief na bizar vuurwerkincident met eigen fans
8
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
'Feyenoord grijpt mis: target één stap verwijderd van transfer naar Spanje'
18

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties