Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Dost verbaasd over uitblijven oproep: 'Hij was boos'

Laatste update:

Dost, die dus nog op twee caps staat, zag uit naar een nieuwe oproep. Assistent-trainer Ton Lokhoff van VfL Wolfsburg zegt dat iedereen bij de club er eigenlijk al op rekende in aanloop naar de bekendmaking van de voorselectie en definitieve groep. Een invitatie van bondscoach Blind bleef echter achterwege. "We zaten op kantoor en ik zei tegen hoofdtrainer Dieter Hecking: op Bas hoeven we niet te rekenen volgende week, die zit zeker bij Oranje. Daar zat ik dus mis mee", haalt Lokhoff op in gesprek met FOX Sports.

Het uitblijven van een oproep verbaasde Lokhoff enorm en hij was niet de enige. "Bas was ook verbaasd", aldus de Nederlandse assistent van Hecking. Hij legt uit waarom hij vindt dat Dost er gewoon bij had moeten zitten: de spits speelt voor de nummer twee van de Bundesliga, heeft de Duitse beker gewonnen, staat dit seizoen op twee goals uit drie wedstrijden en is dit kalenderjaar sowieso erg op dreef.

"In 2015 is hij alleen maar aan het scoren eigenlijk. Dan vind ik het wel heel opmerkelijk dat Bas niet uitgenodigd was", aldus Lokhoff. Hij zegt dat hij zijn wenkbrauwen fronste toen zeker was dat Dost er niet bij zou zijn. Op 27 augustus drong het definitief door, de dag voor de wedstrijd VfL Wolfsburg-Schalke 04. In die wedstrijd leidde Dost zijn team naar een 1-0 voorsprong en uiteindelijk won de ploeg met 3-0. "Hij was zelf heel teleurgesteld, boos. Hij kan alleen maar antwoord geven op het veld", aldus Lokhoff over Dost.

Meer nieuws

Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
10
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
59
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
25
Boskamp noemt 'de enige buitenlandse naam' die circuleert als opvolger van Slot
9
Feyenoord plukt nieuwe hoofd jeugdopleiding weg bij Rangers
7
Van 't Schip wordt geen 'Head of Coaching' en praat met Ajax over andere rol
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties