Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Dost weigert deal van 20 miljoen en zet streep door lucratief salaris'

Laatste update:

Dost wordt al langer in verband gebracht met een vertrek bij Sporting, dat volgens berichten in de Portugese media flink moet bezuinigen. De aanvalsleider van os Leões drukt met zijn riante salaris flink op de begroting van de topclub uit Lissabon, waardoor een tussentijdse transfer niet ondenkbaar is. Zijn contract in het José Alvalade loopt nog twee seizoenen door. Volgens A Bola zijn onder meer Schalke 04, Girondins Bordeaux en Sevilla niet bereid om twintig miljoen euro neer te leggen voor de kopsterke spits.

Ook een club uit China had zich naar verluidt gemeld, maar Dost wil niet in een kleinere competitie acteren. De dertigjarige aanvaller kwam in 2016 voor twaalf miljoen euro over van VfL Wolfsburg. In drie seizoenen in dienst van Sporting wist Dost in 125 wedstrijden 93 keer het net te vinden. Ondanks verschillende blessures veroverde de Nederlander in Portugese dienst afgelopen seizoen de Taça da Liga en de Taça de Portugal. In de finale van het eerstgenoemde bekertoernooi kwam hij tot scoren.

Er zijn nog geen verhalen opgedoken over een eventuele terugkeer naar Nederland, waar Dost eerder speelde voor FC Emmen, Heracles Almelo en sc Heerenveen. Zijn interlandloopbaan kwam ruim een jaar geleden ten einde. De ervaren aanvaller liet in april 2018 aan bondscoach Ronald Koeman weten dat hij niet langer beschikbaar is voor Oranje. Dost heeft achttien interlands voor het Nederlands elftal achter zijn naam staan.

Verwacht jij dat Bas Dost deze zomer verkast?

Meer nieuws

De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
1
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
91
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
10
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
6
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
125

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties