Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Douglas Costa verloor expres titelduel: 'Anders hadden ze ons vermoord'

Laatste update:

"Ik herinner me dat we met een reserve-elftal aantraden en dat het na 45 minuten spelen 1-1 stond", begint de Braziliaan. "Tijdens de pauze kwam het nieuws tot ons dat onze historische rivaal Internacional dicht bij het winnen van de Braziliaanse titel was. We hebben toen wat veranderingen aangebracht. Ik dribbelde daarna van de ene kant van het veld naar de andere, maar altijd ver weg van de goal."

"Ik speelde om winst te voorkomen", vervolgt de vleugelspeler. "Uiteindelijk versloeg Flamengo ons met 2-1, waardoor het Maracanã ontplofte van blijdschap. De directeuren kwamen toen onze kleedkamer binnen en zeiden dat, als we gewonnen hadden, supporters naar het vliegveld zouden zijn gegaan om ons op te wachten. Ze zouden ons dan niet laten vertrekken."

"De fans van Grêmio hadden ons anders vermoord", aldus de ex-speler van Bayern München. "Dat zou namelijk echt een smet op de historie van Grêmio zijn geweest, om aan Internacional de titel te schenken. Als we Flamengo hadden verslagen, waren we dood geweest. Het was echt lelijk van ons om dat te doen, maar we konden nou eenmaal ons best niet doen."

Meer nieuws

Luis Suárez richt zich met Nederlandse tweet tot Ajax-spits Julian Rijkhoff
1
ESPN steekt de draak met Milan van Dongen en rakelt hilarische video op
1
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
7
Keuze van Ajax nadert: nog maar twee trainers in beeld in Amsterdam
27
Winkelmedewerker belandde per ongeluk op selectiefoto PSV: 'Kan niet voetballen'
7
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties