Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Doyen ziet Castaignos in zomer graag transfer maken'

Laatste update:

Castaignos' contract in De Grolsch Veste loopt tot medio 2016. Hij is nu bezig aan zijn derde jaar en staat op 87 wedstrijden en 37 doelpunten voor FC Twente in de Eredivisie. Willen de Tukkers nog iets aan hem verdienen, dan ligt het voor de hand dat hij komende zomer wordt verkocht. Ook Doyen zou dat prettig vinden. De investeerders hebben geld gestoken in Castaignos en ziet graag nog iets terugkomen in de kassa.

Welk percentage van Castaignos' transferrechten in handen is van Doyen, laat de krant niet weten. Eind januari zei Joop Munsterman, die over een paar maanden vertrekt als voorzitter, dat FC Twente eigenlijk te veel geld betaalde voor Castaignos in 2012. Nadat Luuk de Jong voor een riante som was verkocht aan Borussia Mönchengladbach, kon de club plots op een andere manier handelen.

"We vlogen naar Milaan en kochten Luc Castaignos voor vijf miljoen euro. Nu zeg ik: dat was op dat moment te veel. Ik geloof er absoluut in dat we die investering straks gaan terugverdienen met Luc. Maar op dat moment was vijf miljoen euro te duur voor FC Twente. Simpel", zei Munsterman. Castaignos werd in voorgaande transferperioden in verband gebracht met onder meer Swansea City. Of er nu interesse is van buitenlandse clubs, is niet bekend.

Denk je dat Luc Castaignos ooit met winst verkocht wordt?

Meer nieuws

Ochtendbladen zijn unaniem over 'grote architect' achter landstitel van PSV
1
Volendam-captain Mirani gaat door het stof na misplaatste uitspraak over Vitesse
8
Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
39
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
24
Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
14
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties