Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Dr. Erkut Sögüt reageert: 'Hij werkt hard om te wennen aan Emery's systeem'

Laatste update:

"Ik spreek in het openbaar liever niet over de situatie van Mesut, maar aangezien er wordt gespeculeerd over een vertrek, heb ik het gevoel dat het belangrijk is om enige duidelijkheid te verschaffen, zodat dit kan stoppen en we ons op het voetbal kunnen focussen", vertelt de zaakwaarnemer van de creatieve middenvelder woensdag in gesprek met Goal. Özil kampt op dit momenteel volgens de officiële lezing van Arsenal met een knieblessure, maar vast lijkt te staan dat Emery in zijn ploeg geen sleutelrol weggelegd ziet voor de wereldkampioen van 2014.

Özil was dit seizoen in de Premier League twaalfmaal basisspeler, maar liefst zes keer haalde hij het einde van de wedstrijd niet. Meest recent werd hij in het uitduel met Brighton & Hove Albion (1-1) al in de rust geslachtofferd door Emery, die na afloop sprak van een 'tactische beslissing'. De Spaanse opvolger van Arsène Wenger kiest er zelden voor zijn elftal te laten opereren met een klassieke nummer tien, waardoor de positie van Özil in het huidige Arsenal-team verdwenen lijkt. Sögüt wijst echter op het tot medio 2021 doorlopende contract van zijn cliënt, ter waarde van bijna 400.000 euro per week. "Mesut heeft vorig jaar in januari een nieuw contract getekend, omdat hij zijn toekomst bij Arsenal ziet. Sindsdien is er niets veranderd. Hij wil bij Arsenal blijven tot het einde van zijn contract en misschien zelfs wel langer."

"Mesut is voor de volledige 100 procent toegewijd aan Arsenal. Hij houdt van de club, deelt haar waarden en wil nergens anders zijn", vervolgt de belangenbehartiger. "Hij is trots om het shirt van de club te dragen en is trots om Arsenal te vertegenwoordigen, zowel op als naast het veld. Hij neemt verantwoordelijkheid, getuige ook het feit dat hij dit seizoen is gekozen als een van de aanvoerders, en onderhoudt een uitstekende relatie met zijn teamgenoten, de technische staf en de supporters van Arsenal."

Özil speelt sinds de zomer van 2013 voor Arsenal, dat destijds vijftig miljoen euro overmaakte naar Real Madrid teneinde de in Gelsenkirchen geboren linkspoot vast te leggen. Hij was in zijn eerste vijf seizoenen, onder leiding van Emery's voorganger Wenger, goed voor 37 doelpunten en 71 assists in 196 officiële wedstrijden. Sinds deze voetbaljaargang is hij niet langer onomstreden en wist hij in 16 optredens 4 treffers en 2 assists te verzorgen. "In het laatste jaar is er voor iedereen binnen de club veel veranderd en het begin van dit seizoen was niet perfect voor Mesut. Hij kampte met blessureleed en was ziek. Daarnaast werkt hij hard om te wennen aan het systeem dat Emery heeft geïntroduceerd. Dit kost misschien enige tijd, maar Mesut zal er alles aan doen om het te laten werken en Arsenal aan succes te helpen", aldus Sögüt.

Mesut Özil hoort onomstreden te zijn bij Arsenal

Meer nieuws

Bologna lijdt duur puntenverlies in strijd om CL-ticket, mede door rood Beukema
2
Arsenal maakt het onnodig spannend tegen Tottenham, maar houdt druk op titel
14
Drie voormalig Eredivisionisten schieten Bournemouth naar 3-0 zege op Brighton
7
Live meepraten in de Premier League: Nottingham Forest - Manchester City
10
RKC Waalwijk pakt punt tegen FC Utrecht, waar Sam Lammers record breekt
8
Volendam gaat onderuit tegen pover Sparta en lijkt kansloos voor handhaving
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties