Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Dragende kracht van FC Twente kiest met vertrek voor zijn vrouw en kinderen

Laatste update:

Twente probeerde het contract van Pleguezuelo te verlengen, maar slaagde daar niet in. De transfer van Pleguezuelo is niet geheel verrassend te noemen. Jeroen Kapteijns van De Telegraaf meldt namelijk dat de vrouw en kinderen van de centrale verdediger in Londen wonen. De mandekker kan zich zo bij zijn gezin gaan voegen. Pleguezuelo laat via de officiële kanalen van Argyle weten uit te kijken naar de start bij zijn nieuwe werkgever. "Uit het onderzoek dat ik gedaan heb over de club komt the Green Army naar voren", is hij lovend over de fans van de club. "Ik realiseerde me niet hoe groot het is, totdat ik het zelf zag op YouTube-video's. Ik kan niet wachten om voor ze te spelen."

Ook Argyle-manager Steven Schumacher steekt zijn blijdschap niet onder stoelen of banken. "Ik ben verheugd dat Julio onze eerste zomeraanwinst is geworden", vertelt de Engelsman. "Hij komt met een uitstekende basis binnen aangezien hij de laatste seizoenen basisspeler was in de Eredivisie bij FC Twente. Ook heeft hij een ervaring op Engelse bodem bij de jeugdopleiding van Arsenal. Julio is een veelzijdige verdediger die uitstekend met de bal aan zijn voeten is en dat zal perfect passen in de speelstijl die wij hanteren."

Pleguezuelo had meerdere opties in Engeland en in het buitenland, maar koos dus voor Plymouth. "De kans kwam om terug te keren naar Engeland en om zich te bewijzen in de Championship", weet Schumacher. "Argyle sprak hem aan en we zijn verheugd om hem te mogen verwelkomen." Het vertrek van Pleguezuelo kan met recht een aderlating worden genoemd voor FC Twente. De mandekker had het afgelopen seizoen als basiskracht een belangrijk aandeel in de vijfde plaats van de Tukkers in de Eredivisie en het winnen van de Conference League-play-offs. Pleguezuelo verruilde Arsenal Onder 23 in de zomer van 2019 voor FC Twente. De 26-jarige verdediger kwam uiteindelijk tot 96 duels voor Twente.

Meer nieuws

De 15 namen die Kylian Mbappé kunnen opvolgen bij Paris Saint-Germain
6
VZ Team van de Week: Steven Bergwijn blinkt eindelijk weer uit bij Ajax
25
Nijhuis onthult: 'Ik heb zelf gezorgd voor vrijspraak nadat ik rood uitdeelde'
12
VZ Kort: Jesse Marsch gaat als bondscoach naar het WK 2026
77
Liverpool geeft zege na blunder van Emi Martínez en goal van Gakpo tóch nog weg
25
FC Barcelona maakt geen fout en neemt plek twee over van Girona
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties