Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Dragovic krijgt na jaren van speculeren transfer naar Europese topcompetitie

Laatste update:

Bayer Leverkusen was al geruime tijd bezig met de Oostenrijks international en vorige maand werd al gemeld dat er een akkoord werd bereikt. Dat ontkende die Werkself in een officieel statement, maar nu gaat Dragovic dus alsnog aan de slag in Leverkusen. "Hij brengt zeer veel kwaliteit met zich mee en met zijn komst zitten we voor de komende jaren in ieder geval goed", laat technisch directeur Rudi Völler weten.

De 25-jarige Dragovic wordt eigenlijk al jaren met een transfer naar een topcompetitie in verband gebracht, maar pas nu is het er dus eindelijk van gekomen. "Dynamo Kiev was een perfecte tussenstap voor mij", meent de verdediger. "Maar nu ga ik naar de Bundesliga, een van de sterkste competities van de wereld. Dat ik ook nog naar zo'n mooie club als Bayer Leverkusen ga, een club die in de Champions League uitkomt, is fantastisch."

DONE DEAL! Bayer Leverkusen neemt Aleksandar Dragovic van Dynamo Kiev over! Contract tot medio 2021! #bundesliga

Una foto publicada por Voetbalzone (@instavoetbalzone) el


Aleksander Dragovic had naar een grotere club moeten gaan

Meer nieuws

Winkelmedewerker belandde per ongeluk op selectiefoto PSV: 'Kan niet voetballen'
7
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
3
'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
14
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
6
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties