Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Dramatisch Hamburger SV geeft vertrouwen aan nieuwe trainer

Laatste update:

Zinnbauer heeft maandag zijn handtekening gezet, twee dagen na de kansloze nederlaag tegen het Hertha BSC van Jos Luhukay. Hamburger SV verloor in Berlijn met 3-0. In zes wedstrijden pakte Zinnbauer vijf punten en opmerkelijk gebeurde dat tegen topclubs. Bayern München werd op 0-0 gehouden, Borussia Dortmund werd met 0-1 verslagen tegen hoogvlieger TSG Hoffenheim werd het 1-1.

De 44-jarige Zinbauer begon zijn carrière als trainer bij VfL Oldenburg. Via de reserves van Karlsruher SC kwam hij terecht in Hamburg. Ook daar was hij coach van het tweede team, alvorens hij dus naar voren werd geschoven als opvolger van Slomka bij de hoofdmacht. Hamburger SV staat momenteel zestiende en met name in scorend opzicht loopt het niet goed. In negen duels scoorden die Rothosen pas drie keer en in die negen duels werden er slechts negen kansen gecreëerd.

Josef Zinnbauer is de juiste man voor Hamburger SV

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
51
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
78
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties