Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Dramatische eliminatie AC Milan in Europa; Erwin Koeman verliest weer

Laatste update:

Olympiacos - AC Milan 3-1
In de eerste helft hielden de teams elkaar in evenwicht zonder te scoren, al waren er wel voldoende kansen voor met name de bezoekers uit Milan. Jose Sà werd in de eerste 45 minuten aan het werk gezet door Hakan Calhanoglu, Cristian Zapata, Gonzalo Higuain en Franck Kessie. José Manuel Reina hield het team van Gattuso echter ook op de been toen hij een vrije trap van Kostas Fortounis keurig pareerde.

De vooruitzichten voor de tweede helft waren dus gunstig voor Milan, maar het liep toch verkeerd af na de onderbreking. Met een rake kopbal langs Reina zette Pape Abou Cissé na een uur spelen de 1-0 op het scorebord en negen minuten later werkte Zapata het leer ongelukkig langs Reina: 2-0. Die tussenstand was voldoende voor Olympiacos om in Europa te blijven, maar Milan gaf zich niet zomaar gewonnen.

Twee minuten later maakte Zapata zijn misstap goed door de bal na een corner van Calhanoglu tegen de touwen te koppen, ondanks een laatste krachtsinspanning van Sà: 2-1. In de tachtigste minuut velde Olympiacos het vonnis over Milan. Ignazio Abate hield Vasilis Torosidis vast tijdens een corner, waarna de arbiter naar de stip wees en Fortounis vervolgens Reina vanaf elf meter verschalkte: 3-1. Daar hadden i Rossoneri geen antwoord meer op. Door het gelijke onderlinge resultaat is AC Milan, dat donderdag slechts een nederlaag in de laatste negen officiële duels had geleden, op basis van doelsaldo klaar in Europa.

Spartak Trnava - Fenerbahce 1-0
De thuisploeg sloeg enkele minuten voor rust toe. Na een corner vanaf links werkte Kubilay Yilmaz het leer in de uiterste hoek, buiten het bereik van doelman Harun Tekin. Het team van Koeman had geen antwoord op de achterstand en incasseerde zodoende de derde nederlaag in de laatste zes officiële duels. Fenerbahce was in Groep D al zeker van de tweede stek en eindigt een punt boven Spartak Trnava: acht om zeven. Dinamo Zagreb en Anderlecht hielden elkaar op gelijke hoogte (0-0) en besloten de groepsfase van het toernooi respectievelijk met veertien en drie punten.

-

Meer nieuws

Is dit de meest politiek beladen voetbalderby van West-Europa?
3
Prachtig gebaar van spelersgroep Vitesse: 'Op naar de twee miljoen!'
1
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
2
Pak 50x je inzet als PSV zondag thuis wint van Sparta Rotterdam!
0
Ajax deelt uitstekend nieuws over Brobbey, Henderson en Berghuis
11
De Telegraaf en Romano weten het zeker: Van Bommel vertrekt bij Royal Antwerp
31

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties