Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Draxler sluit transfer naar Bayern niet uit: 'Kijk eens naar Neuer'

Laatste update:

Sportief directeur Matthias Sammer zei zondag al een transfer van de veelbelovende middenvelder naar München nooit uit te zullen sluiten. Draxler zelf doet dat evenmin: hij juicht speculatie over een overstap naar welke club dan ook juist toe. "Ik heb hier bijgetekend omdat ik me hier goed voel; het langdurige contract toont aan dat ik de waardering en populariteit hier bij Schalke 04 waardeer", zegt hij.

"Het is geen geheim dat ik een vastgestelde afkoopsom in mijn contract heb staan en daarmee ieder jaar kan kijken wat het beste is voor mijn loopbaan. Natuurlijk laat dat ruimte voor speculatie, maar dat is goed voor beide partijen", legt Draxler uit aan WAZ. "Het is goed voor Schalke, omdat de club me daarmee niet goedkoop hoeft te laten gaan. In het worst case scenario krijgen ze dus nog veel geld voor me."

"En het is goed voor mij, omdat ik dan mijn eigen keuze kan maken wanneer een club besluit 45 miljoen euro voor mij neer te tellen en ik zelf ook een nieuwe uitdaging wil aangaan." Bayern uitsluiten vindt Draxler onverstandig, zegt de pas twintigjarige middenvelder. "Ik ga niet in op al die geruchten. Maar kijk eens naar Manuel Neuer. Hij was er honderd procent zeker van dat hij nooit naar Bayern zou vertrekken, maar naarmate de tijd verstreek veranderde hij van mening."

"Ik kan zelf dus ook niet zeggen wat ik over vijf of zes jaar denk of vind. Als je iets helemaal uitsluit en uiteindelijk toch gaat spelen waar de meeste mensen níet willen dat je gaat spelen, is de reactie gigantisch", weet Draxler, die ook gelinkt is aan Barcelona en Real Madrid. "Dat zijn de allergrootste namen in de voetballerij, maar dat betekent niet direct dat ik daar ook heen wil. Het aantrekkelijkste voetbal wordt nu gespeeld in Spanje, terwijl ik Engeland de beste competitie in de wereld vind."

Gaat Julian Draxler ooit bij Bayern München spelen, denk je?

Meer nieuws

Live meepraten in de Premier League: Crystal Palace - Manchester United
0
Koopmeiners heeft geen basisplek nodig om goud waard te zijn voor Atalanta
0
Liveblog huldiging PSV: Selectie op bordes, Stadhuisplein uitzinnig van vreugde
33
'Bayern München schakelt definitief door naar Erik ten Hag'
30
Vitesse beleeft doorbraak in reddingsplan: Parry ziet af van claim
14
Live meepraten in de Eredivisie: Excelsior - NEC
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties