Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Draxler voor tientallen miljoenen euro's naar PSG

Laatste update:

BILD spreekt over een bedrag van veertig miljoen euro, dat via bonussen kan oplopen tot 48 miljoen. Schalke 04, de vorige club van Draxler, zou aanspraak maken op zes miljoen euro vanwege het afgedwongen doorverkooppercentage. L'Équipe maakt melding van maximaal 42 miljoen; volgens Goal gaat het om een bedrag van 35 miljoen, dat via bonussen kan oplopen tot 45 miljoen. De afgelopen dagen onderhandelde Wolfsburg met de entourage van Draxler en met technisch directeur Patrick Kluivert van PSG. De international werd eerder ook genoemd bij Arsenal en Juventus.

"We hebben de afgelopen dagen intensieve en constructieve gesprekken gevoerd met Julian Draxler, zijn management en met PSG. Uiteindelijk is dit voor alle partijen een uitstekend resultaat. We zijn blij dat het ons zo snel is gelukt en we wensen Julian alle succes in Parijs", laat technisch directeur Olaf Rebbe weten op de clubsite van Wolfsburg. "Natuurlijk betreur ik zijn vertrek, want hij is een uitstekende voetballer. Ik hoop dat hij een nieuwe uitdaging vindt in Parijs", vult trainer Valérien Ismaël aan.

Draxler kwam in augustus 2015 voor 36 miljoen euro over van Schalke 04. In zijn eerste seizoen voor Wolfsburg kwam de WK-winnaar van 2014 tot 21 competitieduels en vijf doelpunten. In de huidige jaargang speelde Draxler dertien duels, waarin hij niet trefzeker was. De 23-jarige spelmaker lag al enige tijd op ramkoers met Wolfsburg. Hij liet zijn vertrekwens herhaaldelijk doorschemeren en werd begin deze maand uitgefloten in de thuiswedstrijd tegen Hertha BSC (2-3 nederlaag). Later zette Ismaël de stoorzender uit de selectie voor de wedstrijd tegen Bayern München (5-0 nederlaag).

OFFICIEEL! Julian Draxler stapt over van VfL Wolfsburg naar Paris Saint-Germain! De clubs doen geen meldingen over een transfersom, maar het gaat vermoedelijk om veertig miljoen euro! #psg #kluivert #breaking

Een foto die is geplaatst door Voetbalzone (@instavoetbalzone) op

Wordt Julian Draxler een succes bij Paris Saint-Germain?

Meer nieuws

Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
3
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag dromen van finale in eigen la
11
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
40
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2
Tottenham Hotspur bewijst status als favoriete tegenstander voor Chelsea
13
Gigantische fout Karsdorp kost AS Roma zeer duur tegendoelpunt tegen Leverkusen
12

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties