Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Drenthe blikt terug: 'Ik ben belazerd in mijn tijd bij Real Madrid'

Laatste update:

Drenthe kan niet tegen onrecht en geeft in een uitgebreid interview in het Algemeen Dagblad aan dat hij vaak achter zijn eigen belangen aan moest. Hij moest rennen voor zijn geld bij Hércules, Kayserispor en in de Verenigde Arabische Emiraten. "Als ik na vier maanden zonder inkomsten mijn mond opentrok, zeiden mensen: "Zie je wel, Royston doet het voor het geld.' Hoe bedoel je? Het is mijn geld. Daar werd ik helemaal panisch en psycho van. Tegen mij moet je niet liegen."

Drenthe wijst aanstormende talenten erop dat een zaakwaarnemer tegenwoordig geen licentie meer nodig heeft. Kies iemand die je volledig kunt vertrouwen, zo luidt het advies van de oud-international. "Vroeger had je die stinkende zaakwaarnemers nodig die smerige spelletjes konden spelen. Ik ben daar zelf ook het slachtoffer van geworden. Mag iedereen weten. Ik ben belazerd in mijn Real Madrid-tijd en bij de transfer naar Everton."

"Die mensen konden doen en laten wat ze wilden met jou als jij en je ouders geen verstand van zaken hadden. Zijn maakten afspraken met de club en die smerige duizendjes gingen gewoon onder de tafel, vriend. Ik heb bij deals gezeten, terwijl de deadline al was gesloten. Het waren dirty talks."

Meer nieuws

Noa Lang start zeer controversieel liedje op podium, maar Luuk de Jong grijpt in
0
Live meepraten in de Premier League: Crystal Palace - Manchester United
1
Koopmeiners heeft geen basisplek nodig om goud waard te zijn voor Atalanta
0
Liveblog huldiging PSV: Selectie op bordes, Stadhuisplein uitzinnig van vreugde
36
'Bayern München schakelt definitief door naar Erik ten Hag'
30
Vitesse beleeft doorbraak in reddingsplan: Parry ziet af van claim
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties