Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Drenthe: 'Messi zou zijn ogen uitkijken bij ons in Rotterdam'

Laatste update:

Drenthe leerde het voetballen zelf op straat. "Hij zou zijn ogen uitkijken als hij bij ons in Rotterdam op de straat komt kijken. Dat is ons straatvoetbal", vertelt de vorig jaar gestopte linkspoot in het televisieprogramma Peptalk van Ziggo Sport over Messi. "Neymar zou daarmee wel uit de voeten kunnen. Hij zou ons ook les kunnen geven op de straat."

Drenthe groeide in Rotterdam op samen met Nasser El Khayati, spelmaker van ADO Den Haag. Het duo nam ooit samen deel aan een zaalvoetbaltoernooi. "We hadden een groepsapp aangemaakt, gooiden iedereen erin en dan keken wel wie er kwam", memoreert Drenthe. "Ik maakte de app aan en toen we er waren kwam Marvin Emnes erop af, Abdenasser.. We stonden met 60-70 man bij een zaaltje. Er waren veel te veel teams, maar iedereen wilde spelen. Het was een gekke dag."

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
51
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
79
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties