Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Drenthe onthult hoe Ramos bij Real Madrid de spot dreef met Ronaldo

Laatste update:

"Ik kan me nog perfect herinneren dat Ramos altijd de vrije trappen van Ronaldo nadeed na afloop van de trainingen, met die bekende aanloop van hem. Maar daar kwam eigenlijk direct een einde aan toen Ronaldo naar de club kwam", zo doet Drenthe met een glimlach op zijn gezicht uit de doeken. "Ronaldo verscheen ook met die mentaliteit bij Real en als hij bij de partijvorm niet bij het groepje van Ramos hoorde, dan deed Sergio bij wijze van grap nog weleens de vrije trappen van Ronaldo na op de training", aldus Drenthe, die tussen 2007 en 2010 actief was voor de Madrileense grootmacht.

Drenthe heeft desondanks zeer veel respect voor Ronaldo, die in zijn jonge jaren bij Real al enorm veel professionaliteit aan de dag legde. "Zijn manier van trainen was toen al van een veel hoger niveau en met de manier waarop hij met zijn lichaam omgaat is Ronaldo altijd een groot voorbeeld geweest", deelt Drenthe een compliment uit aan de inmiddels 36-jarige aanvaller van Juventus. "Daarom duurt zijn loopbaan ook al zo lang." De ex-speler van Real komt in dat kader gelijk met een passend voorbeeld op de proppen.

"Als we met de spelersgroep van Real gingen eten in een restaurant en er stond een schaal met ham op tafel, dan nam Ronaldo altijd maar één plakje, absoluut niet meer. Als hij op zo'n moment de hele schaal had opgegeten, dan kon dat de volgende dag weleens een negatief effect hebben tijdens de training." Ronaldo veroverde met Real uiteindelijk maar liefst viermaal de Champions League, voordat hij in de zomer van 2018 koos voor een nieuwe uitdaging bij Juventus.

Meer nieuws

Koeman maakt voorlopige EK-selectie van het Nederlands elftal bekend
184
FC Barcelona overleeft reuzenkansen hekkensluiter en wint dankzij Fermín López
17
Tijjani Reijnders besluit uitstekend debuutseizoen met fraaie bekroning
10
Uitblinker Summerville en Piroe helpen wervelend Leeds United aan finaleplaats
7
Gerry Hamstra krijgt jaar na vertrek bij Ajax nieuwe kans in de Eredivisie
0
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties