Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Drenthe schrok van zichzelf: 'Ik woog 88 kilo en zag er minder gezond uit'

Laatste update:

De oud-linksback is sinds zijn pensioen regelmatig in de sportschool te vinden. "Ik ben hier voornamelijk mee begonnen omdat ik twee maanden geleden wakker werd, in de spiegel keek en vond dat ik er ongezond uitzag", licht hij toe in gesprek met FOX Sports. "Ik woog 88 kilo en vond dat ik er ook in mijn gezicht minder gezond uitzag. Ik zei tegen mezelf: luister, je bent altijd sportman geweest. Wil je het niet oppakken, dan is dat aan jou. Dan moet je de keuze zelf maken. Nu zie ik er sportief uit."

De kans dat Drenthe op korte termijn terugkeert op de velden lijkt echter niet groot. "Iedereen ziet mij als een voetballer, dus dat is wat de mensen van mij willen zien. Het spelletje is natuurlijk het leukst, maar dat is nu nog niet aan de orde", vervolgt hij. "Als ik zo'n keuze maak, moet ik topfit zijn en dat ben ik momenteel niet. Mijn zoontje kijkt de hele dag door op YouTube en heeft een leeftijd bereikt dat hij daarop met zijn vrienden naar papa kijkt. Dan laat hij het ook weleens aan mij zien. Dat raakt me. Als ik er sta, moet ik er ook meteen kunnen staan. Geen kattenpis en gewoon gaan."

Zie jij Royston Drenthe ooit nog terugkeren als profvoetballer?

Meer nieuws

Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
Liveblog huldiging PSV: Philips Stadion ontploft wanneer De Jong schaal toont
9
VZ Kort: Peer Koopmeiners heeft laatste wedstrijd voor Almere City gespeeld
77
Test jouw kennis over de Champions League en win maar liefst 25.000 euro!
0
Bayern München spreekt eigen lijfspreuk tegen met opvallend nieuw tenue
17
KKD Elftal van de Week: Roda JC ondanks uitgestelde promotie hofleverancier
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties