Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Drenthe stopt met voetbal: 'Ook nee tegen Feyenoord'

Laatste update:

"Ik heb mijn keuze gemaakt", voegt de Rotterdammer daaraan toe. Drenthe gaat verder als rapper Roya2faces. Hij begon zijn spelersloopbaan in 2005 bij Feyenoord, waar hij te boek stond als een groot talent. Real Madrid betaalde na twee seizoenen vijftien miljoen euro voor zijn komst. Drenthe speelde 46 duels voor de Koninklijke, waarin hij tweemaal scoorde. In het seizoen 2007/08 werd Drenthe kampioen met Real.

De samenwerking werd desondanks niet wat beide partijen ervan hadden gehoopt. De linksback verkaste na huurperiodes bij Hércules en Everton definitief naar het Russische Spartak Vladikavkaz. Via Reading, dat hem verhuurde aan Sheffield Wednesday, en een korte periode bij Kayseri Erciyesspor kwam Drenthe in september 2015 terecht bij Baniyas in de Verenigde Arabische Emiraten. Daar bleef hij tot juli 2016. Drenthe speelde bovendien één interland en won in 2007 het EK Onder-21 met Oranje.
.

Neemt Royston Drenthe de juiste beslissing?

Meer nieuws

Ajax en Feyenoord lijken kansloos na horen van vraagprijs: 35 miljoen euro
5
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
De Telegraaf: Totale leegloop dreigt uit jeugdopleiding van Ajax
26
Na Lieke Martens kondigt volgende grote naam afscheid aan bij Oranje Leeuwinnen
5
De Telegraaf verwacht basisplaats op EK voor 'rising star' van Nederlands elftal
27
VZ Kort: Dordrecht pikt nieuwe trainer op bij Feyenoord na vertrek van Santoni
77

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties