Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Drenthe verhuist naar Portugal als onderdeel Coentrão-transfer'

Laatste update:

Volgens de Portugese krant betaalt Real 25 miljoen voor Coentrão en bewandelt Drenthe de omgekeerde weg. Benfica had het oog ook laten vallen op Ezequiel Garay, maar Real wil de centrumverdediger liever niet laten gaan. Drenthe, die in het afgelopen seizoen al werd verhuurd aan Hércules, komt niet meer in de plannen van José Mourinho voor.

Het is niet bekend of de 24-jarige Nederlander zelf al zijn jawoord heeft gegeven aan een transfer naar Benfica, maar Drenthe is wel op zoek naar een nieuwe club. Coentrão zou inmiddels persoonlijk al rond zijn met Real, dat hoopt binnen een week meer duidelijkheid te kunnen geven. De Koninklijke versterkte zich eerder met Nuri Sahin, Hamit Altintop en José Callejón.

Benfica zou een mooie club zijn voor Royston Drenthe

Meer nieuws

Deze 2 aankopen van Mislintat werden door de scouting van Ajax te licht bevonden
1
Juventus stelt 'legende' aan om de taken van Allegri tijdelijk over te nemen
1
Pak 3,5x je inzet als Uitblinker Bergwijn zondag scoort tijdens Vitesse-Ajax!
0
Feyenoord deelt fraaie afscheidsvideo Arne Slot: 'En onthoud één ding'
8
Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
7
'Ajax-top negeerde alle scoutingsrapporten in periode onder Sven Mislintat'
17

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties