Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Drenthe verzekert: 'Dan ruikt Ronaldo bloed en sloopt hij je helemaal'

Laatste update:

"In mindere fases gaat elke bal mis, maar hij blijft het proberen en ineens begint hij weer te scoren en dan is er geen houden meer aan. Nou, in zo'n fase zit hij nu, kan ik je zeggen", zegt Drenthe in gesprek met de Volkskrant. Hij stelt dat Marokko Ronaldo vooral aan de zijkant moet houden om hem te neutraliseren. "Vanaf daar word je één-tegen-één nooit geklopt. Hij is de snelste niet meer. Ronaldo wil je ook niet meer dollen, hij wil schieten vanaf de best mogelijk positie."

"Ook al raakt hij geen pepernoot, dan nog kan hij scoren, omdat hij zo compleet is. Hij kan zo ongelooflijk hoog springen bijvoorbeeld", vervolgt de enkelvoudig international van Oranje. Ronaldo neemt het woensdagmiddag met Portugal in Moskou op tegen Marokko. "Buig jij je hoofd als hij scoort, dan kun je het vergeten. Dan ruikt hij bloed en sloopt hij je helemaal. Ja, na de wedstrijd is-ie heel lief. Echt een topgozer."

Het is geen geheim dat Ronaldo het idool is van Anwar El Ghazi. De aanvaller van Lille OSC hoopt echter dat de Portugees woensdag een offday heeft, omdat hij voor Marokko juicht. "Laat hem zijn doelpunten maar bewaren voor tegen Iran", zegt El Ghazi in gesprek met De Telegraaf. "Vroeger was ik echt een fan van Ronaldo. Dat is wel wat minder geworden. Ik zie hem nu als voorbeeld hoe een ideale prof zich hoort te gedragen. Hij is zo'n trainingsbeest en heeft zo veel bereikt door hard te werken. Petje af."

-
De wedstrijd tussen Portugal en Marokko eindigt in een ...

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
117
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties