Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Drie agenten raken gewond na rellen tussen supporters Volendam en Emmen

Laatste update:

De wedstrijd in Volendam eindigde na een totale ommekeer in de tweede helft in een 3-1 overwinning voor de Noord-Hollanders. Na afloop kwam het tot een confrontatie tussen de supporters, waarbij ook drie agenten slachtoffer zijn geworden van mishandeling. "Er is geslagen, geschopt en met materiaal naar agenten gegooid", meldt een woordvoerder van de politie aan de NOS.

Tot op heden heeft de politie één aanhouding verricht. Het gaat om een 33-jarige man uit Emmen, die op de weg terug was van Volendam en in Zwolle werd aangehouden. Hij wordt verdacht van twee van de drie gevallen van mishandeling. De vechtpartij vond plaats achter een huizenblok, dat door een sloot wordt gescheiden van het Kras Stadion in Volendam. De politie stelt dat het uit de hand liep toen Emmen-supporters na de wedstrijd naar de bussen achter het parkeerterrein werden geleid.

De politie sluit meer aanhoudingen niet uit. Naast de beelden die online circuleren, worden ook de bewakingscamera's in de buurt bekeken. Het is niet voor het eerst dit seizoen dat er rellen plaatsvinden na een thuiswedstrijd van Volendam. Op 12 november vorig jaar ging het mis na het duel met FC Utrecht. Supportersgroepen raakten toen slaags op de Volendamse dijk. Er werden ramen ingegooid en ook vlogen er barkrukken en fietsen door de lucht.

Meer nieuws

Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas? Ontdek adidas TEAM!
0
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
10
Gewilde Mourinho kan trainerscarrière vervolgen in voor hem nieuwe competitie
2
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Ronaldo ontmoet Neymar én zorgt met uitspraak voor chagrijn bij Arsenal-fans
9
Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Arne Slot wacht emotionele middag in De Kuip
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties