Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Topscorer Lionel Messi leidt Inter Miami met twee goals en assist naar zege

Laatste update:

Aan de kant van Inter Miami was er een basisplek voor Messi en Sergio Busquets. Luis Suárez begon op de bank, terwijl Jordi Alba vanwege een spierblessure ontbrak bij de selectie.

De wedstrijd begon nog rampzalig voor de koploper: al na 37 seconden stond het op een 1-0 achterstand. Tomás Chancalay werd diep gestuurd door Carles Gil, en wipte de bal over de uitlopende doelman Drake Callender heen.

Dankzij Messi ging Inter Miami niet met een achterstand de rust in. Na ruim een half uur spelen werd hij met een fraaie steekpass door Robert Taylor voor de keeper gezet, en de Argentijn faalde niet: 1-1.

Na het verstrijken van het uur werd Suárez binnen de lijnen gebracht, en vijf minuten later kwam zijn ploeg op een 1-2 voorsprong. Opnieuw was Messi trefzeker, deze keer na een steekpass van Busquets.

In de slotfase trok Inter Miami de zege over de streep. Benjamin Cremaschi maakte de 1-3 uit de rebound, waarna Suárez op aangeven van Messi de 1-4 in de uiterste hoek schoot.

Met negen goals is Messi dit seizoen topscorer van de MLS. Ook Suárez doet het prima: hij staat op een gedeelde vierde plaats op de topscorerslijst met zeven goals.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Sem Steijn onthult waarom Van Nistelrooij naast Maurice Steijn zat: 'Heel gaaf!'
2
Jordan Henderson valt op het veld woedend uit tegen Brian Brobbey
3
Uniek scenario om plek 3: AZ en FC Twente spelen mogelijk beslissingswedstrijd
11
Ajax maakt na duel met Almere City Speler en Talent van het Jaar bekend
4
Van 't Schip maakt verwijt aan Ajax: 'Er zat meer in dan plek 5, indien...'
14
Live meepraten in de Serie A: Juventus - Salernitana
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties