Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Drie kanshebbers over voor hoogst denkbare trainersprijs van FIFA

Laatste update:

Luis Enrique is de favoriet van dit moment: hij leidde Barcelona in het seizoen 2014/15 naar de Spaanse landstitel, de Copa del Rey en de Champions League. Guardiola slaagde er voor de tweede keer in Bayern München in rap tempo kampioen van Duitsland te maken, maar de bekerfinale tegen Borussia Dortmund ging verloren. In de Champions League sneuvelden de Duitsers in de halve finale tegen Barcelona.

Sampaoli baarde opzien door met Chili de Copa América 2015 te winnen. In de finale van het toernooi in eigen land rekenden de Chilenen af met Argentinië. Sampaoli krijgt sowieso erkenning met een plek op het podium, maar de kans is groot dat hij het moet afleggen tegen Luis Enrique.

Wie moet uitgeroepen worden tot 's werelds beste trainer van 2015?

Meer nieuws

De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
1
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
92
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
10
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
6
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
126

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties