Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Drie ploegen veranderden het voetbal, hopelijk kan dit Real de vierde worden'

Laatste update:

Ancelotti gidste Real in het afgelopen seizoen naar la Décima, de langverwachte tiende eindzege in de Europa Cup 1/Champions League. "Ancelotti doet het geweldig en ik denk dat dit Real onder zijn leiding nog beter kan worden", zegt Sacchi. "Er zijn meerdere goede coaches, maar Ancelotti heeft Real echt beter gemaakt, ondanks dat er wisselingen in de selectie werden doorgevoerd. Dat is erg knap."

Meer: Eden Hazard levert Chelsea half jaar na afscheid als prof 6 miljoen euro op | ‘Real Madrid gaat contracten van 2 absolute grootheden verlengen’

"Real kan nog beter worden en ik merk dat het met de instelling wel goed zit", vervolgt Sacchi. "Wanneer je te gemakkelijk over wedstrijden gaat denken, begin je met verliezen. In de geschiedenis waren er drie ploegen die het voetbal hebben veranderd: Ajax, AC Milan en Barcelona. Ik hoop dat dit Real de vierde ploeg kan worden."

Dit Real Madrid is het sterkste Real Madrid aller tijden

Meer nieuws

Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Rayo Vallecano
2
Live meepraten in LaLiga: Villarreal - Real Madrid
0
Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
19
Kramer rookt sigaar en zingt bekend Feyenoord-liedje in kleedkamer van RKC
0
Kudus brengt spanning in titelstrijd terug met weergaloze omhaal tegen City
9
NEC-smaakmaker Tjaronn Chery is al medisch gekeurd bij nieuwe club
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties