Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Drie Premier League-clubs tonen concrete belangstelling voor Antony'

Laatste update:

Volgens bovengenoemd Braziliaans medium genieten United en Liverpool Antony's voorkeur. The Mancunians hebben het voordeel dat Ten Hag vanaf komend seizoen de verantwoordelijkheid heeft. Ten Hag werkte de voorbije twee seizoenen samen met Antony bij Ajax. De interesse van Liverpool is al langer gaande, zo klinkt het. Vermoedelijk stond de buitenspeler al op het lijstje bij Jürgen Klopp toen hij nog bij São Paulo speelde. Met name in 2019 wenste Klopp Antony graag naar Anfield te halen. De aanvaller was toen in 45 officiële wedstrijden goed voor 6 doelpunten.

Ondanks de interesse van United, Liverpool en Newcastle zijn er nog geen concrete aanbiedingen binnengekomen. De kans dat Antony bij Ajax blijft lijkt echter klein. De flankspeler kon de voorbije maanden rekenen op belangstelling van verschillende topclubs, waaronder Barcelona. Ajax lijkt de zoektocht naar een vervanger al in gang te hebben gezet en zou naast Steven Bergwijn ook geïnteresseerd zijn in Paulinho (Bayer Leverkusen). Verwacht wordt dat Antony tussen de vijftig en zestig miljoen euro moet opleveren. Ajax-watcher Mike Verweij van De Telegraaf vroeg zich vorige week hardop af of Ajax er goed aan zou doen om de Braziliaan nu te verkopen.

"Voor Antony is echt verbazingwekkend veel belangstelling", zei Verweij in de podcast Kick-Off. "Paris Saint-Germain schijnt ook interesse te hebben, maar er zijn wel meer clubs die hem willen hebben. Wat dat betreft zit Ajax in een hele luxe positie. Je moet nu wel de beslissing nemen: verkopen we hem voor zestig miljoen of meer, of wachten we op het WK? Brazilië heeft geweldige papieren om wereldkampioen te worden. Dan is hij misschien wel honderd miljoen waard. Maar ik denk dat ze nu het geld willen hebben." Antony staat er goed op bij Tite. De voorbije interlandperiodes kon hij steevast rekenen op een uitnodiging van de vertrekkend bondscoach van de Braziliaanse ploeg.

Ook São Paulo volgt de verrichtingen rond Antony met bovengemiddelde interesse. De Braziliaanse club bedong bij de verkoop aan Ajax een aanzienlijke doorverkooppercentage van twintig procent. Ajax betaalde São Paulo 15,75 miljoen euro, een bedrag dat middels bonussen kon oplopen tot maximaal 21,75 miljoen. De doorverkooppercentage wordt berekend over het verschil tussen het aankoopbedrag en het verkoopbedrag. Antony staat al enige tijd aan de kant bij Ajax. De linkspoot keerde eind maart geblesseerd terug van interlandverplichtingen en miste om die reden onder meer de bekerfinale tegen PSV en de strijd om het kampioenschap.

Waar zie jij Antony het liefst bij een eventueel vertrek?

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
51
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
76
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties