Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Drie Saudische spelers ontvangen boete na afgang in openingswedstrijd

Laatste update:

"We zijn heel teleurgesteld door de nederlaag. Dit is een resultaat dat ons uiteraard niet zint en het laat niet zien dat we ons goed voorbereid hebben op het toernooi. Doelman Abdullah Al-Mayuf, spits Mohammad Al-Sahlawi en verdediger Omar Havsawi zullen in ieder geval een boete ontvangen naar aanleiding van deze wedstrijd", laat een verbolgen Izzat weten in gesprek met NTV.

Turki al-Sheikh, de hoogste sportbaas van Saudi-Arabië, deed daar nog een schepje bovenop door te stellen dat geen enkele speler meer dan één miljoen riyals, omgerekend 160.000 euro, waard is. "We hebben alles gedaan wat we konden voor de spelers van het nationale team. We betalen al drie jaar lang alle kosten, hebben een staf van wereldklasse geformeerd en stelden een geweldige bondscoach aan, maar ze hebben niet eens vijf procent van het vereiste niveau gehaald."

"We moeten de realiteit, hun kwaliteiten en capaciteiten accepteren", zegt Al-Sheikh in een video op Twitter. Hij kondigt tevens aan dat er nu duizend Saudische mannen tussen de twaalf en zestien jaar moeten gaan trainen om een sterk nationaal team te creëren. Na de nederlaag tegen Rusland wachten voor Saudi-Arabië nog wedstrijden tegen Uruguay en Egypte.

Vind jij de straf voor spelers van Saudi-Arabië terecht?

Meer nieuws

Feyenoord ziet nieuwe rol voor Bosschaart na topseizoen met FC Dordrecht
2
Dure Barça-aankoop is zwaar ontevreden over Xavi en hint op zomers vertrek
5
Gaat Ajax man met veruit hoogste gemiddelde verkopen? 'Er is twijfel'
13
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Kenneth Perez is niet tevreden over smaakmaker ondanks 14 assists dit seizoen
18
Ochtendbladen zijn unaniem over 'grote architect' achter landstitel van PSV
25

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties